Ανατροπές και εκπλήξεις έχουμε τα τελευταία 24ώρα στο εσωτερικό της ΝΔ. Σε λιγότερο από έναν μήνα, διεξάγονται οι εκλογές για την προεδρία της ΔΕΕΠ στην Ημαθία, με το πολιτικό θερμόμετρο να έχει χτυπήσει «κόκκινο».
Όπως προκύπτει από το πολιτικό ρεπορτάζ, την υποψηφιότητά του για πρόεδρος ανακοινώνει ο Ηλίας Ηλιόπουλος. Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 14 Οκτωβρίου, ο εκλεγμένος σύμβουλος του ΔΣ και Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ημαθίας βρέθηκε στην Αθήνα, όπου είχε σειρά επαφών, με τα πλέον υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη της ΝΔ.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο veriotis.gr, ο κ. Ηλιόπουλος συνάντησε τον Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Σμυρλή και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Κώστα Σκρέκα, δηλώνοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ Ημαθίας και λαμβάνοντας, όπως πληροφορούμαστε, τις απαραίτητες... ευλογίες!








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια.