Οι Κωνσταντίνος Tάκερ και Νίκη Κουμανδράκη γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζούνε στη Λατινική Αμερική, ενώ σχεδόν το μισό διάστημα δεν έχουν μόνιμη κατοικία, κάνοντας νομαδική ζωή.
Γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «Haha Nomads», το νεαρό ζευγάρι μοιράζεται με χιλιάδες ανθρώπους που τους ακολουθούν σε αυτά την καθημερινότητά τους και τις εμπειρίες του από τα μέρη που επισκέπτονται.
Σε ένα από τα ατελείωτά τους ταξίδια, βρέθηκαν στην πόλη της Βέροιας! Το διάσημο ταξιδιωτικό ζευγάρι, επέλεξε της πρωτεύουσα της Ημαθίας για να δει τις ομορφιές της και ξεναγήθηκε στο κέντρο της πόλης, μένοντας εντυπωσιασμένο από την πλατεία ωρολογίου, το Βήμα Αποστόλου Παύλου και το Δημαρχείο.
Δείτε το βίντεο:




ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφή