Στον εισαγγελέα Βέροιας αναμένεται να οδηγηθεί ο 52χρονος που προχώρησε σε προκλητικές και υβριστικές αναρτήσεις στο Facebook, στοχοποιώντας τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, στη σκιά των εξεγέρσεων στο Νεπάλ.
Με δική του ανάρτηση στο Facebook, ο υπουργός αποκάλυψε ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον του 52χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 184, 333, 361 και 98 Π.Κ. «Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια κατ’ εξακολούθηση», «Απειλή κατ’ εξακολούθηση» και «Εξύβριση κατ’ εξακολούθηση».
Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική διαδικτυακή έρευνα, προς διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης που είχαν ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση του 52χρονου ως διαχειριστή του υπό έρευνα λογαριασμού που πραγματοποιούσαν τις επίμαχες αναρτήσεις/ δημοσιεύσεις.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε στο αρμόδιο Τ.Δ.Ε.Ε. Νάουσας για την συνέχιση της αστυνομικής προανάκρισης και την αναζήτηση και σύλληψή του.
Κλιμάκιο αστυνομικών του Τ.Δ.Ε.Ε. Νάουσας εντόπισε 52χρονο στο χώρο εργασίας του και στη συνέχεια τον προσήγαγε στην έδρα της Υπηρεσίας, όπου και συνελήφθη. Εξετάστηκε προφορικά και αποδέχθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του.
«Χρησιμοποιώντας την εικόνα του λιντσαρίσματος του Κομμουνιστού Υπουργού Οικονομικών του Νεπάλ, ξεσάλωσαν διάφοροι λογαριασμοί της Άκρας Αριστεράς αλλά και της Άκρας Δεξιάς» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.
«Ζητώ την παραδειγματική του τιμωρία, όχι λόγω εκδίκησης, αλλά διότι δεν πρέπει να αφήσουμε να επικρατήσουν στην Κοινωνία μας η βία και η τοξικότητα. Η Ελευθερία του Λόγου είναι Αδιαπραγμάτευτη, αλλά όπως κάθε δικαίωμα, έρχεται μαζί με την ευθύνη. Την ευθύνη να ξέρουμε όλοι μας ποια είναι τα όρια, της δικιάς μας Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας και της Ελευθερίας του άλλου» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.
Και κατέληξε: «Όποιος απειλεί την ζωή μου και της οικογένειάς μου θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες του Νόμου και στις απειλές κατά της ζωής μου θα ζητώ και την άρση της ανωνυμίας ως ο Νόμος επιτρέπει. Κριτική όση θέλετε, συκοφαντίες και απειλές τέλος».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Αναστάσιος Καραγεωργίου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων», βυθίζοντας
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Νάουσας, μετά την είδηση του θανάτου της Ανίλας Μανούση. Η εκλιπούσα έφυγε από την ζωή σε ηλικία
-
Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Μαΐου 2026 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, μεταξύ δύο οχημάτων,
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 55 ετών, η Σταματία Δόκαλη. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026 και ώρα 18:00, από
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Θόδωρος Σιδηρόπουλος (Παιδίατρος). Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Μαΐου
-
Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Βέροιας η ολοένα συχνότερη εμφάνιση αγριογούρουνων σε κατοικημένες περιοχές, με επίκεντρο τον
-
Στο Πρωτοδικείο της Νάουσας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, ένας πολυέλαιος αποκολλήθηκε από την οροφή και έπεσε πάνω σε δικηγόρο.
-
Όλα τα είχαμε σε αυτή την πόλη, τι μας έλειπε; Οι «αθώες φάρσες» ανεγκέφαλων μας έλειπαν. Χθες Πέμπτη 28/5 το απόγευμα, γίναμε δέκτες
-
Σοβαρά προβλήματα στο τελωνείο των Ευζώνων Κιλκίς με το νέο σύστημα εισόδου - εξόδου από τη χώρα
-
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαΐου 2026 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για φωτιά σε αγροτική περιοχή έξω





Δηλαδη ειχε 10 σομαλους διαθεσιμους?
ΑπάντησηΔιαγραφήαυτου του ειδους η φρασεολογια γεννάται απο την ατιμωρησία στα σκάνδαλα υποκλοπών απευθειας αναθεσεις οπεκεπε κτλπ τεμπη και την αναξιοκρατία της σημερινης κυβερνησης. λυπαμαι, το νεπαλ μπορει να μην εχει καν τοση διαφθορά.
Σοφή η Μ....σου που έλεγε και ο Γεωργίου
Διαγραφή11:59 π.μ. η ατιμωρησια γεννα την ανομια και τον αμοραλισμο.
Διαγραφή11:59 άσε του Γεωργίου για την δική σου μιλάμε.
ΔιαγραφήΦοβήθηκε ο Άδωνης με τόσους αστυνομικούς να τον φυλάνε; Όχι φόβος, τρόμος τους έχει πιάσει μου φαίνεται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣκληρός ο Νιαουστας.. του πληκτρολογίου
ΑπάντησηΔιαγραφήΔηλαδή οι <> νοσοκόμοι και γιατροί ανά την Ελλάδα,τί πρέπει να κάνουν;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΡΣΗ ΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉΣ ΑΣΥΛΊΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΊ ΕΥΘΎΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΏΝ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕδω σε εμας θελουν ποιο χειροτερα απο εκει στο νεπαλ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης διάρκειας τεσσάρων μηνών. Ωστόσο, η ποινή δόθηκε με τριετή αναστολή, γεγονός που σημαίνει πως δεν θα εκτίσει τον χρόνο στη φυλακή, εκτός εάν μέσα στο διάστημα αυτό υποπέσει σε νέο αδίκημα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμ δεν έχουν ασυλία ο απλός κοσμακης. Στην αντίπερα όχθη όμως οι αντιπρόσωποι μας 😆 κάνουν σταθερά μόνιμα τα ανάποδα ακριβώς από αυτά για τα οποία ψηφίζονται. Αυτό τι είναι; Πώς λέγεται στην δημοκρατία τούς; Εκλογές; Ευχαριστώ δεν πήρα μέρος δεν ψηφίζω πάνω από 20 χρόνια και θα μείνει έτσι. Δεν θα ρίξω την νοημοσύνη μου στο πάτωμα να δίνω δουλειά στους 300 και απύθμενο θράσος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ λογική λέει ότι στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να πάνε να ψηφήσουμε όλοι μας....και στην πορεία θα έλθει η αλλαγή με μεγάλες εκπλήξεις !
ΔιαγραφήBE MY GUEST....
Διαγραφή