Όπως αναφέρει ο ΤΟΒ: «Πέρασε το καλοκαίρι και την 1η ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία είπαμε να την καθιερώσουμε, από εδώ και μπρος, ως την εναρκτήρια συνάντηση του Δ.Σ για τις επόμενες δράσεις μας...με αποκορύφωμα αυτές για τις "Ανθισμένες Ροδακινιές 2026".
Οι συναντήσεις μας συνοδεύονται τις περισσότερες φορές από ροζέ κρασί της περιοχής μας, για δημιουργικό "brainstorming" και καταιγισμό ιδεών από τα μέλη! Δεν είχαμε ολομέλεια και όσοι έλειπαν...μας έλειψαν. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν! Σας ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα και για τη φετινή χρονιά».




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.