Το Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο γέμισε ασφυκτικά, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα, με το κοινό της Βέροιας να αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα. Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση – πέρα από το ίδιο το ματς – ήταν η δυναμική γυναικεία παρουσία στις εξέδρες.

Οι φίλες του Φέρωνα και του χάντμπολ γέμισαν τα καθίσματα, συμμετείχαν ενεργά στον παλμό του παιχνιδιού και έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην πρεμιέρα. Το «ασθενές φύλο» μόνο ασθενές δεν ήταν, επιβεβαιώνοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει και εκπροσωπείται ισότιμα από όλους.
Ο φακός του sportsfan.gr, γνωστός για την αγάπη του προς τις ζωντανές εικόνες της εξέδρας, κατέγραψε τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα αυτής της γιορτής, με έντονο το γυναικείο στοιχείο, ένα στοιχείο που έδωσε χρώμα, ζεστασιά και δύναμη σε μια ιστορική βραδιά για τον Φέρωνα.

Το πρώτο βήμα στη Handball Premier έγινε με σταθερότητα και προοπτική. Ο Φέρωνας έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο εντός γηπέδου, και η κερκίδα – γεμάτη οικογένειες, παιδιά και γυναίκες κάθε ηλικίας – έδειξε πως η Βέροια συνεχίζει να είναι ένας ζωντανός και φιλόξενος πυρήνας για το ελληνικό χάντμπολ.
Η συνέχεια προμηνύεται εξίσου συναρπαστική, και με τέτοια στήριξη, όλα είναι δυνατά!
Η συνέχεια προμηνύεται εξίσου συναρπαστική, και με τέτοια στήριξη, όλα είναι δυνατά!











Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.