Μια απρόσμενη συνάντηση είχε οδηγός που ανέβαινε το βράδυ της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου 2025 στο Σέλι, όταν στον δρόμο εμφανίστηκαν δυο μεγάλες αρκούδες λίγο πριν την είσοδο του χωριού από την πλευρά της Βέροιας.
Το εντυπωσιακό στιγμιότυπο κατέγραψε οδηγός, με το βίντεο να δημοσιεύεται από τον πρόεδρο του χωριού, Γιώργο Φαρσαρώτο, ο οποίος σχολίασε με χιούμορ: «Τώρα που κατέβηκαν οι εποχιακοί κάτοικοι στον κάμπο, επέστρεψαν οι "μόνιμοι κάτοικοι" στο φυσικό τους περιβάλλον!».
Δείτε το βίντεο:




Όλα δικά τους τα θέλουν οι Σελιώτες!!! Αφήστε βρε Σελιώτες και καμιά αρκούδα να πάει στο Ξηρολίβαδο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έχει δηλαδή μόνιμους κατοίκους τώρα;;; Οι μόνιμοι κάτοικοι είναι πλέον οι αρκούδες;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι εποχικοί κάτοικοι έρχονται από τον κάμπο;
Για να μου λυθούν οι απορίες....
Αν διαβαζες ολη την δημοσιευση του Προεδρου στο Facebook θα σου ειχσν λυθει ολες οι αποριες...Μιλαει για τετραποδους και διποδους μονιμους κατοικους...!!
ΔιαγραφήΟΧΙ. το αφεντικό του δάσους είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του. ουτε οι αρκουδες
ΑπάντησηΔιαγραφήουτε οι λυκοι
ουτε οι αλεπουδες
ουτε τα φιδια.
12.26μμ. ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!.ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!. ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ! ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΣΗ, ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!!!!!!.
Διαγραφή2:58 αν ειχες στανη ρημαγμενη και χωραφια με λεηλατημενη την σοδεια απο τα "γλυκουτσικα ζωακια" δεν θα ελεγες τα κλασικα αφηγηματα των ψευτο οικολογων απο την ασφαλεια του διαμερίσματος και καποιας θεσουλας. αρα ξανα παρτο εσυ αλλιως. ως εδω
Διαγραφήπου είναι το παράξενο.....πάνε στο Σέλι να βρούνε τις υπόλοιπες ''αρκούδες'' .....
ΑπάντησηΔιαγραφήΑστες να φύγουν μόνες τους και μην τις κυνηγάς με το αμάξι! Μετά αναρωτιωμαστε γιατί αγριεύουν και ορμάνε στον κόσμο. Για ένα βίντεο;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ φαρφαρωτος έλεγε ότι το Σελι έχει 2500 κόσμο μόνιμους κατοίκους τώρα τι έγιναν είναι μόνο 20 άτομα το ψέμα στο φως
ΑπάντησηΔιαγραφή2500 Δημοτες ειπε ,οχι μονιμους κατοίκους...Γραφικε...Φτανει με την παραπληροφορηση σου ...Μαθε να ακους σωστα τον Πρόεδρο.
ΔιαγραφήΚερι στα αφτιά και στοκο στο μυαλό...Ο Προεδρος μιλησε για τους Δημοτες που ειναι στο χωριό.
ΔιαγραφήΕπικινδυνα εχουν γινει τα πραγματα! Τετοια αγρια ζωα δεν υπηρξαν ποτε στα βουνα της περιοχης μας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα πάει κτηνίατρος το χειμώνα για τα περιστατικά των μόνιμων κατοίκων όπου είναι οι αρκούδες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσυ εισαι κουναβι πάντως .
ΔιαγραφήΤον χειμωνα οι κάτοικοι εχουν τον Γιατρο του χιονοδρομικού.
Διαγραφήτο μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι ότι τα ζώα όπως λύκοι και αρκούδες κατεβαίνουν στον κάμπο για αναζήτηση τροφής. Υπάρχει υπερπληθυσμός και θα περίμενα να μας πουν το λόγο! Και μη συγκρίνετε με βάση τον άνθρωπο, μία αρκούδα χρειάζεται περίπου 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα φυσικού περιβάλλοντος. Το ίδιο και με τους λύκους. Αυτά να τα κοιτάξουν οι αρμόδιοι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ... ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΤΡΥΦΩΝΑ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο σελι ανήκει στης αρκούδας του!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν είναι "μεγάλες". Όπως φαίνεται σε σύγκριση με τη μπάρα, μικρά είναι που προφανώς χωρίστηκαν απ' τη μάνα τους.
ΑπάντησηΔιαγραφή