Ένας 15χρονος συνελήφθη σε περιοχή της Σκύδρας, στην Πέλλα, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος Βορείου Ελλάδος δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.
Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, προηγήθηκε καταγγελία στη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος, αναφορικά με χρήστη διαδικτυακής πλατφόρμας, ο οποίος προτίθεται να διακινήσει υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Τα παραπάνω στοιχεία και πληροφοριακά δεδομένα που συλλέχθηκαν, τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, καθώς και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, προέκυψαν τα στοιχεία και ο τόπος κατοικίας του εμπλεκομένου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί έγινε έρευνα στο σπίτι του 15χρονου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία αρμοδίου δικαστικού λειτουργού, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Από την επιτόπια ψηφιακή ανάλυση που διενεργήθηκε στα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του κατηγορουμένου στην υπόθεση, ενώ εντοπίστηκαν συνολικά 1.000 αρχεία (εικόνας και βίντεο) με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, πράξη για την οποία συνελήφθη.
Η διαδικασία για την περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση των κατασχεθέντων ψηφιακών πειστηρίων από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Σε τραγωδία εξελίχθηκε γλέντι γάμου στο Νησί Ημαθίας, όταν ένας άνδρας που βρισκόταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους κατέρρευσε
-
Τίτλοι τέλους πέφτουν για ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα ένδυσης στη Βέροια, το οποίο έπειτα από χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στην Περιφερειακή Οδό της Βέροιας, στο ύψος των Σούπερ Μάρκετ
-
Και με Drive-Thru για καφέ χωρίς να κατέβεις από το αυτοκίνητο και με άνετο parking χωρίς ψάξιμο για καφέ στο σαλόνι
-
Έπεσε από την σκαλωσιά σε ύψος 4 μέτρων Το τελευταίο αντίο θα πουν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026 συγγενείς
-
Το κόστος ζωής στην Ελλάδα έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
-
Δεν θα είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, θα έχουν την ευθύνη του συντονισμού του προεκλογικού αγώνα
-
Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη Σαουδική Αραβία επέλεξε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της η Βεροιώτισσα Αθηνά Βαφείδου, γνωστή ως Vafita, έχοντας
-
Στο ακροατήριο του Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης δικάζεται υπόθεση με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, έπειτα από
-
«Μην κατεβαίνεις, ανεβαίνω εγώ», θα μπορούσε να είναι μια χιουμοριστική λεζάντα για την φωτογραφία αλλά καθόλου χιουμοριστικό




ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;; ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν ο ανηλικος ειναι στον υπολογιστη ολη την ωρα και δεν εμπαιναν οι γονεις στο δωματιο του για να παρατηρησουν τι κανει και με τι ασχολειτε ολη την ωρα λογικο να κανει τετοια πραγματα στα κρυφα. Αν υπηρχε σχολικο δικτυο στον υπολογιστη ως ρυθμιση θα του ειχε απαγορευτει η εισοδος σε αυτες τις ιστοσελιδες.
ΑπάντησηΔιαγραφή