http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Μουσικό Περίπτερο «κατηφορίζει» στον κάμπο - Επόμενη στάση Άγιος Γεώργιος με «ΑΝΙΣΕ Ensemble»


Στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας κάνει την τρίτη του στάση το κινητό Μουσικό Περίπτερο της ΚΕΠΑ, την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2025, με το μουσικό σχήμα ΑΝΙΣΕ Ensemble.

Η εκδήλωση θα γίνει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας (8.30μ.μ.) με ελεύθερη είσοδο.

Η μπάντα «ΑΝΙΣΕ Ensemble», έχει ως βασικό της ήχο την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη και επεκτείνει διαρκώς το ρεπερτόριό της µε δημοτικά και νησιώτικα τραγούδια από όλη τη χώρα.

Την µπάντα απαρτίζουν οι:

Δηµήτρης Ψαθάς - βιολί, τραγούδι
Μαρκέλλα Ανδρικοπούλου - τραγούδι
Κωνσταντίνος Γκρανόπουλος - κιθάρα, τραγούδι
Λένα Καραγιαννίδου - ακορντεόν
Δηµήτρης Βαλιώτης - κρουστά

Η μουσική βραδιά πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου και τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ