Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Δημήτρη Μησιάκα, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όσους στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου και αναφέρθηκε στις μελλοντικές του πρωτοβουλίες.
Τη διασκέδαση του κοινού ανέλαβαν ο Κώστας Μπατσίλας στο μπουζούκι, ο Γιώργος Σαλαπασίδης (guest) στο κλαρίνο, ο Νίκος Αλαΐτσης στα τύμπανα και ο Αλέξανδρος Κυπαρίσσης, που με τη φωνή και τα πλήκτρα του κέρδισε το κοινό.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου, με την προσέλευση του κόσμους να κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.
Δείτε φωτογραφίες του veriotis.gr:



.jpg)


































Χορέψετε, χορέψετε, τις ανεμογεννήτριες να χαρείτε!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌλα ήταν υπέροχα μπράβο στα παιδιά του Συλλόγου.Αλλα εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ανώνυμο που έκανε καταγγελία και μας επισκέφθηκαν διαδοχικά η Αστυνομία η ΑΑΔΕ το υγειονομικό,χωρις να βρουν τίποτα επιλήψιμο,και να του πω από αυτό το βήμα ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα κάμψουν τη δυναμική του Συλλόγου.ΥΓ Του χρόνου να έρθει και η Στρατονομία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχώς αυτοί οι ανώνυμοι με τις καταγγελίες τους μόνο ψυχική αναστάτωση έφεραν....ας γυρίσει σε αυτούς η κακία!!
ΔιαγραφήΌσο κάποιοι πολεμάνε το σύλλογο τόσο οι υπόλοιποι θα τον στηρίζουμε, λυπάμαι μόνο για την συμπεριφορά κάποιων που μόνο κακία υποδηλωνει
ΑπάντησηΔιαγραφήΛυπάμαι που κάποιοι προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να καταργήσουν κάθε έννοια συμμετοχική διασκέδασης και συνάθροισης και συνεύρεση των συγχωριανών και όχι μόνο.
ΑπάντησηΔιαγραφή