Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα με βροχές και καταιγίδες σε Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και βόρειο Ιόνιο, και θα συνδυαστεί με μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά:
Δευτέρα: Λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Τρίτη: Μεμονωμένες καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 1 με 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει τους 29 με 30 βαθμούς.
Τετάρτη: Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός, με λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.
Πέμπτη: Αίθριος θα είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.
Παρασκευή: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Αίθριος θα είναι ο καιρός για το Σαββατοκύριακο. Δείτε αναλυτικά τον καιρό της εβδομάδας σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια στους πίνακες που ακολουθούν:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σκύδρα από ένα απίστευτο περιστατικό που συνδυάζει πάθος, παρεξήγηση και τελικά μπλεξίματα με τον νόμο.
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα σημειώθηκε νωρίς σήμερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,
-
Ακυρώθηκε το ελαφρυντικό για το δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Παλαιόχωρα, αλλά και όλη την Ελλάδα
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Μελιόπουλος Ανησυχία επικράτησε την Τετάρτη 29 Απριλίου στα Ριζώματα, μετά την
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Ένα ζευγάρι ηλικίας 58 και 60 ετών αντίστοιχα προκάλεσε έντονη αναστάτωση στη ΔΥΠΑ Βέροιας . Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.