http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο καιρός της εβδομάδας σε Βέροια - Νάουσα - Αλεξάνδρεια 25/8 - 31/8 (Πίνακες)

Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας αναμένεται τις προσεχείς ημέρες, ενώ από την Πέμπτη προβλέπεται εκ νέου άνοδος. Πιο αναλυτικά:

Δευτέρα: Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός για σήμερα με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις προβλέπεται. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Τετάρτη: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Παρασκευή: Το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί με βαθμιαία αύξηση της θερμοκρασίας.

Σαββατοκύριακο: Άνοδος της θερμοκρασίας που θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Δείτε αναλυτικά τον καιρό της εβδομάδας σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια στους πίνακες που ακολουθούν:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ