Η οικογένεια του αείμνηστου Απόστολου Βεσυρόπουλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. Aναλυτικά: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στο πιο τραγικό γεγονός της ζωής μας, στην εκδημία του Απόστολου.
Περισσότερο όμως νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους απλούς πολίτες της Ημαθίας,που σε αυτούς είχε αφιερώσει τη ζωή και τη δραστηριότητα του ο αγαπητός μας Απόστολος.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ανεπιτήδευτα, σεμνά και με ενσυναίσθηση, έκλαψαν ένα δικό τους άνθρωπο, τους νιώσαμε δίπλα μας την ώρα του πόνου για την απώλεια του.
Η παρουσία και η προσφορά του Απόστολου σε αυτή τη ζωή, εκτιμήθηκαν από ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν, να αγαπούν και να αναγνωρίζουν».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σκύδρα από ένα απίστευτο περιστατικό που συνδυάζει πάθος, παρεξήγηση και τελικά μπλεξίματα με τον νόμο.
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα σημειώθηκε νωρίς σήμερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Ακυρώθηκε το ελαφρυντικό για το δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Παλαιόχωρα, αλλά και όλη την Ελλάδα
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Την Τρίτη 21 Απριλίου 2026 πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ημαθίας στο οποίο παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος
-
Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Μελιόπουλος Ανησυχία επικράτησε την Τετάρτη 29 Απριλίου στα Ριζώματα, μετά την





Μεγάλος ο πόνος όταν ο άνθρωπος φεύγει νωρίτερα από την ώρα του. Ελπίζω να τον απαλύνει λίγο το γεγονός ότι όσοι τον γνώριζαν αλλά και όσοι άκουσαν γι' αυτόν είχαν μόνο καλά να πούνε. Άξιος πολιτικός. Αλλά πάνω από όλα μεγάλος σαν άνθρωπος! Δεν τον τιμήσαμε εμείς με την σημαία μας, αυτός μας τίμησε που έφυγε μαζί της! Τον ευχαριστούμε πολύ που προσέφερε όχι μόνο πολλά, αλλά όλα όσα μπορούσε στον τόπο του! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, γνωρίζω καλά από αυτόν τον πόνο και ελπίζω να είναι δυνατοί και να τον θυμούνται!
ΑπάντησηΔιαγραφή