http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» ο πρόεδρος της Καστανιάς Παναγιώτης Ποταμόπουλος


Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Καστανιάς και ολόκληρου του Δήμου Βέροιας η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Ποταμόπουλου, προέδρου της Καστανιάς επί 24 συναπτά έτη.

Ο Παναγιώτης Ποταμόπουλος αποτέλεσε μια ξεχωριστή φυσιογνωμία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι συνάδελφοί και συνεργάτες του τον αποκαλούσαν χαριτολογώντας «πλανητάρχη», αναγνωρίζοντας τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα αλλά και την ικανότητά του να δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Την είδηση έκαναν αρχικά γνωστή οι συνεργάτες του στην τοπική αυτοδιοίκηση, που τον αποχαιρετούν με συγκίνηση, μιλώντας για έναν άνθρωπο με ήθος, συνέπεια και μεγάλη καρδιά.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του προέδρου της Δ.Κ. Καστανιάς Δήμου Βέροιας, Παναγιώτη Ποταμόπουλου, ο οποίος επί σειρά ετών προσέφερε αξιόλογο έργο στον τόπο του με εντιμότητα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Δήμαρχος Βέροιας
Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

1 σχόλιο:

  1. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, καλό παράδεισο Παναγιώτη. (YΣ: έγινε η τελετή ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ