Aπό το Βουλευτή Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Τέτοιες στιγμές τα λόγια χάνουν το νόημα τους...και δυστυχώς δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Υπουργός, ο Γενικός Γραμματέας, ο συνάδελφος, ο συναγωνιστής, ο φίλος, δεν είναι πια μαζί μας. Ο Απόστολος που τίμησε την Ημαθία και τιμήθηκε από τους συμπολίτες του, υπήρξε αγωνιστής, εργατικός και πάνω απ' όλα αφοσιωμένος στο καθήκον του, στον τόπο και τους συμπολίτες του.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για όλα αυτά που προσέφερε στην Ημαθία και το σπουδαίο έργο του. Θα θυμάμαι πάντα τις προσωπικές μας συζητήσεις, ακόμα και των τελευταίων ημερών, το χαμόγελο του και κυρίως την αξιοπρέπεια και το ήθος με τα οποία αντιμετωπιζε τις προκλήσεις, αλλά και τις δυσκολίες στο διάβα του.
Συγκλονισμένος εγώ και η οικογένειά μου εκφράζουμε τα ολόψυχα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Κατερίνα, τα δύο του παιδιά, που λάτρευε και όλους τους οικείους του. Η σκέψη μας είναι μαζί τους.»
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Σώτο και Μαρία να σας ζήσει! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ του Σαββάτου (13/12) ο
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.