Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Αλεξάνδρειας μετά την είδηση του θανάτου της Ελισσάβετ (Μπέτυ) Κουρκουτά. Η εκλιπούσα υπηρέτησε τον δήμο για πολλά χρόνια και άφησε έντονο το αποτύπωμά της, τόσο στους συναδέλφους, όσο και στους δημότες.
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια, της Ελισσάβετ (Μπέτυ) Κουρκουτά. Υπηρέτησε τον Δήμο μας με αφοσίωση, ευσυνειδησία για πολλά χρόνια, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά της τόσο στους συναδέλφους όσο και στους δημότες.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της για την απώλειά της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.