Όσον αφορά το νοσοκομείο Ημαθίας, θα παραμείνει ο Ηλίας Πλιόγκας. Σημειώνεται ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας, δεν ήταν μέσα στην τελική τριάδα των ονομάτων που είχαν παραδοθεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και ο διορισμός τους θα γίνει αφού, προηγουμένως κηρυχθεί άγονη η προηγούμενη διαδικασία. Με τη νέα ανανέωση της θητεία του ο Ηλίας Πλιόγκας, πάει να γίνει, ο μακροβιότερος Διοικητής που πέρασε ποτέ από τη Βέροια!
Ρεπορτάζ: Νίκος Ηλιάδης




Νομίζω ότι ο κ. Πλιόγκας δε χρειάζεται να δείξει τα πτυχία του για να αποδείξει ότι πήρε επάξια τη θέση του διοικητή για το επόμενο διάστημα. Μιλούν τα πεπραγμένα του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναμενόμενο ήταν πως θα παρέμενε. Η αλήθεια ειναι πως δουλεψε και άλλαξε την εικονα του Νοσοκομείου μας.Κι αυτό είναι πλεον παραδεκτό απο όλους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν είχε συντομεύσει το χρόνο αναμονής στα έκτακτα τότε θα τον χαρακτηρίζαμε επιτυχημένο. Πηγαίνεις πρωί και φεύγεις βράδυ χωρίς να έχει σχεδόν καθόλου κίνηση. Αν δεν ενοχλήσεις πολλές φορές δεν σου δίνουν σημασία
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ σωστά. Έχει πολύ μεγάλη αναμονή,για των κόσμο που καλύπτει! Πολλές φορές και σε σοβαρά περιστατικά κρίμα.
ΔιαγραφήΔε γνωρίζω εάν είναι έτσι ακριβώς και εάν συμβαίνει συχνά αλλά ο χρόνος αναμονής στα έκτακτα, εκεί που ο πολίτης υποφέρει και θέλει σχετικά νωρίς να βρει βοήθεια, είναι ένας κρίσιμος δείκτης. Όπως επίσης και ο χρόνος αναμονής για τακτικά χειρουργεία. Εάν αυτά δεν βελτιωθούν όλα τα υπόλοιπα...
ΔιαγραφήΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΓΟΝΤΑ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ Η ΕΙΚΌΝΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΛΙΟ.ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΦΟΒΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι άξιοι δάσκαλοι διαπρέπουν σε κάθε πόστο
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια δάσκαλε.Το έχω ξαναγράψει.Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΕΊΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΆ προς στενοχώρια μερικών ομοϊδεατών από Βέροια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο νοσοκομείο έχει μεταμορφωθεί σε όλα τα επίπεδα. Λήξις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν χωράει αμφιβολία ότι το έργο του Πλιόγκα είναι ευρέως αποδεκτό και αναγνωρισμένο από τους περισσότερους ανθρώπους. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Να του δίνει ο Θεός υγεία να συνεχίσει το έργο του!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή