http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψε τη Σαουδική Αραβία η Αθηνά Βαφείδου

Αν νομίζατε πως οι καλοκαιρινές διακοπές σημαίνουν Κυκλάδες, Μύκονο και Παράγκα, η Αθηνά Βαφείδου έρχεται να τα ανατρέψει όλα! Η εκθαμβωτική Βεροιώτισσα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το στυλ και την άποψή της, επέλεξε για φέτος ένα πιο εξωτικό: τη Σαουδική Αραβία!

Μαζί με τα «καυτά» της μαγιό και την καλοκαιρινή της διάθεση, η γνωστή σε όλους Vafita, ανέβασε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις χλιδάτες πισίνες της Σαουδικής Αραβίας με «χρυσό» φόντο.

Η Αθηνά Βαφείδου απέδειξε ότι το καλοκαίρι δεν έχει γεωγραφικά όρια – και σίγουρα όχι προβλέψιμους προορισμούς. Οι ακόλουθοί της σχολίασαν με ενθουσιασμό την επιλογή της, ενώ για ακόμα μία φορά, έκλεψε την παράσταση… εκεί που δεν το περίμενε κανείς!

4 σχόλια:

  1. Δεν σκέφτηκα ποτέ μου σαν προορισμό διακοπών την Σαουδική Αραβια !!!Πρεπει να το επανεξετάσω μάλλον….Μ ενοχλεί λιγο η αφόρητη ζέστη κ οι αυστηροί κανόνες ενδυμασίας για τις γυναίκες ….
    Μήπως καταργήθηκαν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις ρίξει, Βεροιώτη ,πολύ τη δημοσιογραφική σου πορεία.... Είναι αυτές ειδήσεις;;;;; άλλαξε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Σαουδικη Αραβια οι γυναικες πρεπει να φορανε ολοσωμο ρουχισμο. Αλλιως η τιμωρια ειναι 100 μαστιγωματα δημοσιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο νέο.....!!!! Έλεος δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ