Ο Πρωτογενής τομέας, αποδυναμώνεται κ απαξιώνεται απο τις συνεχείς περικοπές και εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα οδηγηθεί στην τελεία εξαφάνιση του.
Η κυβέρνηση έλεγε ότι είναι αποτελεσματικό το Εθνικό Σχεδιο κ θα προσελκύσει 60.000 νέους Αγρότες. Ωστόσο, η Αγροτικη παραγωγη στη χώρα, συρρικνώνεται κι αυτό έχει γίνει με δική της ευθύνη στην Αγροτική παραγωγή.
Το "Εθνικό στρατηγικό σχέδιο" της ΝΔ αφαιρεί πόρους από τις επιδοτήσεις κ τα μεταφέρει "αλλού ".
Εάν υπολογιστουν η έκρηξη του κόστους παραγωγής, τα υψηλά τιμολόγια ενέργειας των αγροτικών εφοδίων, των ζωοτροφών, των λιπασμάτων κ την αδυναμία της κυβέρνησης να αποδίδει άμεσα τις αποζημιώσεις απο " ΟΠΕΚΕΠΕ " και "ΕΛΓΑ" τότε αντιλαμβάνεται κάποιος το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει.
Το σχέδιο αυτό της κυβέρνησης το οποίο "πληρωνουν" Οι Έλληνες Αγρότες εδώ κ 6 χρόνια τώρα , οδηγεί τον Ελληνικό λαό σε οικονομικά, κοινωνικά κ θεσμικά αδιέξοδα, διοτι συντάχθηκε χωρίς ουσιαστική συζήτηση με τα άλλα πολιτικά κόματα κ χωρίς διαβούλευση.
Η σημερινή ΚΑΠ και όσα βιώνει ο Αγροτικός κόσμος, δεν αφορούν μόνο τους Αγρότες αλλά όλη την κοινωνία. Από τη πρωτογενή παραγωγή εξαρτάται η δυνατότητα όλων μας να είμαστε καταναλωτές, που θα έχουμε πρόσβαση σε ασφαλή προϊόντα κ σε προσιτές τιμές.
* Η Κυριακή Αδαμίδου είναι συντονίστρια της Περιφερειακής παράταξης ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην Ημαθία



.jpg)
Είχε ποτέ η χώρα τέτοιο σχέδιο και θα έφτιαχνε και ο Κυριάκος άλλο ένα;;;;; Αστεία πράγματα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα μας εξαπατά όλους και επ αόριστον,δε γίνεται όπως είχε πει και ο Αϊνστάιν αν δεν κάνω λάθος...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι έγινε μαντάμ; Ετοιμάζεσαι για τις επόμενες εκλογές;
ΑπάντησηΔιαγραφή