http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο νεκροί σε παραλίες στα Βρασνά και στην Πέραμο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 76χρονος από την παραλία Βρασνών. Στον 76χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από εθελοντή διασώστη, νοσηλεύτρια και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ο 76χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Επίσης, χθες το απόγευμα, μία 77χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Νέας Περάμου Δ. Παγγαίου Καβάλας. Αρχικά, στην 77χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ