Η επιστροφή των παραθεριστών από την Πιερία, προς Βέροια και Θεσσαλονίκη, εξελίχθηκε σε πολύωρο «Γολγοθά», καθώς οι ουρές έφταναν πολλά χιλιόμετρα, ξεκινώντας πολύ πριν την Κατερίνη, με την ροή να επανέρχεται μετά τα διόδια του Αιγινίου.
Παρά την αναμενόμενη αυξημένη κίνηση, οι υποδομές αποδείχθηκαν για μια ακόμα φορά ανεπαρκείς, καθώς λόγω των παρατεταμένων έργων που εκτελούνται εδώ και χρόνια, προκαλώντας την ίδια ταλαιπωρία κάθε καλοκαίρι, σε κρίσιμα σημεία της διαδρομής λειτουργεί μόλις μία λωρίδα κυκλοφορίας, από τρεις που υπάρχουν κανονικά.
Σύνηθες φαινόμενο τις Κυριακές από το απόγευμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση και ταλαιπωρία στο σημείο, αυτή την Κυριακή όμως καταγράφηκε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά «εφιαλτικά» σκηνικά του καλοκαιριού με ουρές αυτοκινήτων που ξεπερνούσαν κάθε προηγούμενο.
Οι εικόνες που κατέγραψε με drone ο Θανάσης Παπαστέργιος, που μας παραχώρησε το υλικό, είναι πραγματικά εντυπωσιακές (για όσους δεν βρίσκονται μέσα στα οχήματά τους εκείνες τις ώρες φυσικά).
Το φιδωτό ποτάμι από φώτα αυτοκινήτων που εκτείνεται στο βάθος τονίζει την απελπιστική υπομονή που χρειάστηκε να επιδείξουν οι οδηγοί. Η ουρά, ωστόσο, συνεχίζεται δεκαπλάσια πιο πίσω, καταδεικνύοντας την ανάγκη για άμεσο εκσυγχρονισμό των διοδίων και καλύτερο σχεδιασμό των επιστροφών από μεγάλες εξόδους.
φτωχιά καταραμένη.
ΑπάντησηΔιαγραφήενα μπανιο πηγαν να κανουν οι ανθρωποι. ποση μιζερια σε αυτη τη χωρα. το δικαιωμα μια ημερας ξεκουρασης το καταντησατε προνόμιο
ΔιαγραφήΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ , ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΟ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΠΕΡ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΕΣ Κ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ , ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ Κ 3 ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΝΑΣΗΣ Ε; ΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΡΕ ΨΥΧΑΚΙΑ
ΔιαγραφήΚάνεις δεν πάει διακοπές φέτος όλοι στην διπλανή θάλασσα θα την βγάλουμε έτσι όπως μας έκαναν και σε λίγα χρόνια μας βλέπω για τον Αλιάκμονα
ΑπάντησηΔιαγραφήέχεις επαφή με την πραγματικότητα; Εδώ σου δείχνουν εκατοντάδες χιλιάδες εκδρομέων σε ένα μόνο σημείο και εσύ μιλάς για κόσμο που τάχα δεν μπορεί πάει μέχρι τον αλιάκμονα. Έφυγες ποτέ από την Βέροια να δεις τι γίνεται στην υπόλοιπη χώρα ή κρίνεις μόνο από την Εληά και το ρολόι. Ήμαρτον δηλαδή κάνατε την μίρλα και την μιζέρια εθνικό σπορ.
Διαγραφήόλη η αλήθεια σε δύο γραμμές
Διαγραφήκαι με συνταξη γονεων η παπουδων, χωρα σουργελο.
ΔιαγραφήΛέμε όλα αυτά, για την εταιρεία διαχείρισης της οδού, την περιφέρεια για την γέφυρα κλπ κλπ. Ποιος πιστεύει ότι μπορεί κάτι να αλλάξει σε αυτή τη χώρα που έχει δομηθεί με αυτό τον τρόπο; Προσωπικά, είμαι εντελώς απαισιόδοξος..
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρογραμμάτισε έκτακτα έργα η ΠΑΘΕ την Κυριακή 18.00 -22.00
ΑπάντησηΔιαγραφήΠόση φαντασία θέλει ότι είναι η ημέρα και η ώρα επιστροφής εκδρομέων;
Οι βουλευτές οι τοπικοί,οι δήμαρχοι οι τοπικοί,οι (πρώην)νομάρχες οι τοπικοί πετάνε αετό γιατί είμαστε το ίδιο κόμμα και οι εργολάβοι των 5 γνωστών οικογενειών κατέχουν δρομους τηλεοράσεις ραδιόφωνα εφημερίδες σαιτ ειδησεογραφικά ομάδες ποδοσφαίρου εταιρίες ενέργειας πετρελαίου και του δυσμοιρου αυτού τόπου.
Ευτυχώς έχουμε σε λίγες ημέρες την γιορτή της αποκατάστασης της δημοκρατίας να το γιορτάσουμε όλο αυτό.
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ.
δεν είμαστε μπουρδέλο, είμαστε το ανάλογο του αγώνα που δίνουμε.
ΔιαγραφήΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ.......ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΟΥΝ.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΤΕΡΙΝΗΣ-ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....3,5 ΩΡΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΧΘΕΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΑΟΥΝΑ ΕΣΩ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν είχαμε τον ηγέταρο τον Αλέξη τον Τσίπρα θα βγάζατε 60 ολόκληρα ευρώ από τα ΑΤΜ και δεν θα υπήρχε συμφόρηση. Ούτε εκδρομούλες στις παραλίες ούτε τίποτα. Αλέξη γύρνα πίσω και ξαναμάθε στους αχάριστους νοτιομακεδόνες τι θα πει δεύτερη φορά αριστερά. Που θέλουνε και Σαββατοκύριακα στις πλαζ και τάχα δεν τους φτάνουν τα διήμερα στην Πιερία και θέλουνε πενθήμερα στο Αιγαίο. -ΒΕΝΣΕΡΕΜΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠιο χαζός κ από τα μαρουλια
ΔιαγραφήΤο έχω ξαναγράψει και σε ανάλογα σχόλια στο παρελθόν. Θέλουν οι εργολάβοι να κόψουν τα χόρτα στο στηθαίο της Εθνικής Οδού και βάζουν τους κώνους από την Παρασκευή για να ξεκινήσουν οι εργασίες το πρωί της Δευτέρας. Και αφήνουν μια ή δύο λωρίδες κυκλοφορίας για χιλιάδες αυτοκίνητα που επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο. Όσο παρενέβη κάποιος για αυτό άλλο τόσο είδατε κι εσείς βελτίωση. Τόση αξία δίνουν στους οδηγούς. Κι αυτά δήθεν για τη γέφυρα τα ακούω βερεσέ.
ΑπάντησηΔιαγραφήOmadikos viasmos k plerosate k xiodia ouganoi kala na pathete oti psifizeis eise!
ΑπάντησηΔιαγραφή