«Άγριος» καβγάς μεταξύ πολλών ατόμων έγινε σε περιοχή της Κοζάνης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί, αλληλομηνύσεις και συλλήψεις. Από όσους ενεπλάκησαν στο επεισόδιο συνελήφθησαν έξι Έλληνες ηλικίας από 21 έως 37 ετών.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι τέσσερις από τους συλληφθέντες, (από την πλευρά της μίας ομάδας) κατηγορούνται για σωματικές βλάβες, ενώ οι δύο (από την άλλη ομάδα) κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης συνεχίζεται η προανάκριση, για την ταυτοποίηση των στοιχείων των υπολοίπων αγνώστων ατόμων, που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, και από τις δύο ομάδες, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης συνεχίζεται η προανάκριση, για την ταυτοποίηση των στοιχείων των υπολοίπων αγνώστων ατόμων, που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, και από τις δύο ομάδες, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθησαν χθες (29-07-2025) τις πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, -6- ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 37 ετών, για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, –κατά περίπτωση-.
Συγκεκριμένα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, σε μεταξύ των προαναφερόμενων ημεδαπών επεισόδιο, οι -4- εκ των συλληφθέντων από κοινού με άλλα άγνωστα άτομα, προκάλεσαν σωματικές βλάβες στους υπόλοιπους -2- συλληφθέντες και σε έτερη ημεδαπή, ενώ οι προαναφερόμενοι -2- συλληφθέντες από κοινού με έτερα άγνωστα άτομα, προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στους προαναφερόμενους -4- συλληφθέντες.
Άπαντες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης συνεχίζεται η προανάκριση, για την ταυτοποίηση των στοιχείων των υπολοίπων αγνώστων ατόμων, που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.




Εδώ η σελίδα είναι Βεροιώτης ή κοζανιτης;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣελιώτης
ΔιαγραφήΣουρδοαντραλιστικαν
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα πεινασουν αυτοι οι τυποι αν ασχολουνται με ομαδες.
ΑπάντησηΔιαγραφή