Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αριστοκρατική φινέτσα στην Μαγιόρκα η «Vafita»

Εντυπωσιακό στιλ που τρέλανε τους Ισπανούς

Άλλη μια μοναδική παρουσία από την γυναίκα που έχει καταφέρει να στρέψει επάνω της όλα τα βλέμματα. Την μελαχρινή Βεροιώτισσα που γνωρίζει όσο λίγες να κλέβει τις εντυπώσεις και να μαγνητίζει τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Ο λόγος φυσικά για την Αθηνά Βαφείδου, η οποία επισκέφθηκε την μαγευτική Μαγιόρκα. Η διάσημη fashion blogger, με εντυπωσιακό image και αριστοκρατική φινέτσα, βγήκε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και γοήτευσε τους τουρίστες με την παρουσία της. 

Η Αθηνά Βαφείδου συνεχίζει δυναμικά στο star system και ανοίγει προοπτικές για νέα επαγγελματικά βήματα σε Ευρώπη και Αμερική.

5 σχόλια:

  1. Ρε καλώς την.Επιτέλους καιρό είχαμε να σε δούμε και ανησυχήσαμε. Έχει καλό καιρό η Μαγιόρκα η βρέχει και χιονιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι έγκυος είναι η Βαφίτα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστοκρατικές εμφανίσεις κάνει μόνο ο ένας και μοναδικός ΤΠ, όχι η κάθε κυρία που θέλει να το παίζει ντίβα και βγαίνει με τα ριχτάρια της τα ανιμαλπριντ...Και λίγα λόγια για τον Π. έτσι;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το Ντουμπάϊ πέρασε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ