Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ράνια από την Αλεξάνδρεια ανέβηκε στην πασαρέλα του Shopping Star


Μια ακόμα παίκτρια από την Ημαθία ανέβηκε αυτή την εβδομάδα στην πασαρέλα του «Shopping Star», του τηλεπαιχνιδιού μόδας του STAR που παρουσιάζει η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.


Ο λόγος για την 43χρονη Ράνια από την Αλεξάνδρεια, έχει σπουδάσει διακοσμήτρια και τεχνίτρια νυχιών, πρόσφατα όμως άνοιξε το δικό της κατάστημα στην Αλεξάνδρεια με μπιζού, καλλυντικά και αρώματα, ενώ είναι παντρεμένη με τον Κώστα που είναι Στρατιωτικός και έτσι έχει γυρίσει και έχει μείνει σε πολλά μέρη στην Ελλάδα.


Η Ράνια ρίχτηκε στον αγώνα του shopping για να δημιουργήσει το τέλειο look στην αγοράς του Πειραιά για να εμφανιστεί «Καλεσμένη στον γάμο της κολλητής μου», όπως απαιτούσε το θέμα της εβδομάδας. Βέβαια μπέρδεψε κάπως το θέμα στην αρχή και αντί για τον γάμο της κολλητής, είπε πως ψωνίζει για τον γάμο του αδελφού της, που τελικά παντρεύεται τον αδελφό της αλλά τελικά ντύθηκε... για τον δικό της (!) αφού το ρούχο που επέλεξε ήταν ολίγον τι νυφιάτικο (ευτυχώς δεν ήταν ο πραγματικός γάμος του αδελφού της γιατί θα υπήρχε τρελό beef με την κουνιάδα), κάτι που επισήμανε και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.


Αφού ξεκοκάλισε το μπάτζετ και έμεινε χωρίς λεφτά, χωρίς αξεσουάρ και χωρίς κομμωτήριο, βγήκε στην πασαρέλα με την ατάκα «Κορίτσια φορέστε γυαλιά ηλίου, σήμερα θα λάμπω». 


Η επιλογή του φορέματος δεν ενθουσίασε τις συμπαίκτριες, που την βρήκαν και εκτός θέματος. Την βαθμολόγησαν με 2, 5, 10 και 4 και συγκέντρωσε βαθμολογία 5,25 λπίζοντας σε μια... εξαιρετική βαθμολογία από την Ηλιάννα την Παρασκευή για να στεφθεί η Shopping Star της εβδομάδας.


Δείτε την πασαρέλα της Ράνιας

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ