Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκλαψε όλη η Ελλάδα! Ο Μακούλης έβγαλε την λύρα του και έπαιξε την «Αστερομάτα»

Τρομερή συγκίνηση στο STAR - Δάκρυσαν οι πανελίστες του «Breakfast»

Μια πολύ δυνατή συγκινητική στιγμή έζησαν όσοι τηλεθεατές συντονίστηκαν με την τηλεόραση του Star. Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή εκπομπή «Breakfast» με παρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, εμφανίστηκε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. 

Ο Βεροιώτης καλλιτέχνης, αφού πρώτα μίλησε με κολακευτικά λόγια για την συμμετοχή της Κλαυδίας στη Eurovision, στη συνέχεια έβγαλε την λύρα του και έπαιξε on air την «Αστερομάτα». Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται με τους συντελεστές της εκπομπής να μην μπορούν να κρύψουν την μεγάλη τους συγκίνηση.

Μάλιστα, ο Μακούλης αποκάλυψε πως στο μέλλον η ποντιακή λύρα θα ενσωματωθεί στο συγκεκριμένο τραγούδι και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη πολιτιστική ταυτότητα, στο άσμα που αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ