Αναλυτικά:
- Από την 1η Απριλίου 2025, εφαρμόστηκε οριζόντια αύξηση 30 ευρώ (μεικτά) στους βασικούς μισθούς.
- Από την 1η Ιουλίου 2025, αυξήθηκε κατά 100 ευρώ το επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας και επικινδυνότητας.
- Από την 1η Οκτωβρίου 2025, προβλέπονται κλιμακωτές αυξήσεις 13% έως 20%, ανάλογα με τη βαθμίδα και τα χρόνια υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, η συνολική αύξηση στις αποδοχές ενός ένστολου μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 100 ευρώ μηνιαίως.
Οι αυξήσεις αφορούν όλους τους βαθμούς, ωστόσο, λόγω των διαφορετικών κρατήσεων που ισχύουν ανάλογα με τη θέση και το εισόδημα, όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός, τόσο μικρότερο είναι το καθαρό ποσό που φτάνει στον μισθωτό.
Έτσι, η καθαρή αύξηση στους μισθούς των στρατιωτικών μέχρι την 1η Ιουλίου υπολογίζεται να κυμαίνεται μεταξύ 6% και 8%, ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε δικαιούχου.
Οι αλλαγές εντάσσονται στο πλαίσιο αναγνώρισης του ρόλου των ένστολων και στόχο έχουν τη βελτίωση των αποδοχών και των συνθηκών υπηρεσίας τους.
Γιατί να μην δώσει αφού τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες τους ξετίναξε στις εισφορές και τους φόρους!
ΑπάντησηΔιαγραφήτοσα εχουν παρει και παιρνουν οι αγροτες απο προγραμματα κ αφορολογητα...ζηλεψαν τα 70 ερω καθαρα αυξηση?
ΔιαγραφήΜειώστε κανένα φόρο στους μικρομεσαίους ρεεεεεε
ΑπάντησηΔιαγραφήΜέσα σε όλα αυτά υπάρχουν στελέχη του στρατού που ενώ έχουν αποστρατευτεί αυτοί θέλουν να μένουν στο στράτευμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι περισσότεροι από αυτούς την έβγαλαν ζάχαρη ψιλή για αυτό τους αρέσει να είναι στην καρέκλα τους. Συν ότι το παίζουν παράγοντες και φτιάχνουν κάποιους στρατιώτες.
Στη Βέροια έχουμε έναν τέτοιον.
Γιατί να μη δώσει αυξήσεις στους ένστολους, αφού φυλάνε πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και κάθε λογής κατεργαραιους της κοινωνίας, αντί τον απλό πολίτη, γιαυτον μόνο άδικα πρόστιμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαιζει ρολο και ποσα χρονια ειναι εν υπηρεσια οι στρατιωτικοι
ΑπάντησηΔιαγραφή