Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βιωματικό εργαστήριο στο 2ο ΓΕΛ για την έμφυλη βία στις συντροφικές σχέσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο βιωματικό εργαστήριο σε μαθητές και μαθήτριες της Α' τάξης του 2ου ΓΕΛ Βέροιας από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Βέροιας.

Το θέμα του βιωματικού εργαστηρίου ήταν «Η έμφυλη βία στις συντροφικές σχέσεις» και υλοποιήθηκε τη Δευτέρα 10/3/25 και την Τετάρτη 12/3/25. Η ψυχολόγος κα Τσαπαροπούλου Έφη και η κοινωνιολόγος κα Τολιοπούλου Σοφία, του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας, συζητώντας με τους μαθητές και τις μαθήτριες, διερεύνησαν τους τρόπους με τους οποίους η έμφυλη βία επηρεάζει άμεσα τους/τις ίδιους/ες αλλά και τους/τις συνομήλικους/ες τους. 


Στόχος του προγράμματος είναι η προαγωγή των σχέσεων που βασίζονται στον σεβασμό & την ισότητα.

«Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του σχολείου κα Βάχλα Κατερίνα για την πρόσκληση, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία!», καταλήγει η ενημέρωση του Κέντρου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ