Σημαντικά ζητήματα και προβλήματα του αφορούν την Τοπική Κοινότητα Μονοσπίτων, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025 στα Μονόσπιτα, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, παρουσία των Αντιδημάρχων κας Άννας Ασλανίδου, κας Άννας Βασιλειάδου, κας Βίκυς Δανιηλίδου, κ. Στάθη Λογδανίδη, του προέδρου της ΔΕΥΑΝ κ. Νίκου Κουτσογιάννη, των δημοτικών συμβούλων κας Ταμάρας Λογγινίδου, κ. Θωμά Ορδουλίδη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μονοσπίτων κ. Δημήτρη Παπαδάκη, τοπικών συμβούλων και κατοίκων των Μονοσπίτων.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και οι δημότες που συμμετείχαν στην συνάντηση συζήτησαν αναλυτικά με τον Δήμαρχο Νάουσας, τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για μια σειρά ζητημάτων, όπως το θέμα της ύδρευσης και της αποχέτευσης, την αγροτική οδοποιία, την ανάγκη ασφαλτοστρώσεων, το θέμα των αδέσποτων σκυλιών, την σήμανση των τοπικών οδών κ.α.
Απαντώντας ο κ. Κουτσογιάννης, ανέλυσε το νόμο για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων, δήλωσε πως ξεκίνησε η αγροτική οδοποιία στα Τοπικά Διαμερίσματα, πως πραγματοποιείται μελέτη για την έλευση νερού με φυσική ροή για τα Μονόσπιτα και τη Στενήμαχο και πως πραγματοποιείται επίσης μελέτη για το αποχετευτικό των Μονοσπίτων έτσι ώστε όταν ολοκληρωθεί να δημιουργηθεί εσωτερικό δίκτυο το οποίο θα συνδεθεί με το νέο βιολογικό στην Ειρηνούπολη.
Ακόμη, ενημέρωσε πως θα αλλαχθεί ο φωτισμός στην Τοπική Κοινότητα με νέα φωτιστικά Led, ενώ αναφέρθηκε στην έλευση του Ε.Κ.Ε.ΤΑ. (Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης) και στο οικόπεδο που θα παραχωρηθεί από τον Δήμο στο Τοπικό Διαμέρισμα Μονοσπίτων το οποίο θα λειτουργήσει πιλοτικά με ρομποτική καλλιέργεια.
Ο κ. Κουτσογιάννης μίλησε ακόμη για την τοποθέτηση «έξυπνων» υδρομέτρων ούτως ώστε ο κάθε δημότης να πληρώνει το νερό που καταναλώνει, ανακοίνωσε πως τον Μάιο θα ξεκινήσουν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στα Μονόσπιτα ενώ μελετάται μαζί με την Αντιπεριφέρεια η ανάπλαση της πλατείας Μονοσπίτων.
Τέλος, τόνισε πως θα υπάρξει διαρκής συνεργασία με τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων και οι συναντήσεις θα συνεχιστούν με στόχο την επίλυση προβλημάτων.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Γρηγόρης Τσίλης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 21 και ώρα 5:00 μ.μ.,
-
Στην θλίψη έχει βυθιστεί η ιατρική κοινότητα της Βέροιας, μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Μουρτζίλα. Ο γνωστός γιατρός ταξίδεψε
-
Σαν σήμερα το 2012 ο Αρχιφύλακας Ντρίβας Νικόλαος τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας και κατέληξε σε νοσοκομείο στο «424» στη Θεσσαλονίκη.
-
Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού που έφυγε από τη ζωή με διαφορά δύο ημερών, με την κηδεία τους να τελείται σήμερα στην
-
Πότε πέφτει το Πάσχα φέτος; Μια πολυγκουγκλαρισμένη ερώτηση με το που μπει το νέο έτος, από κάποιους που τσεκάρουν τα τριημεράκια
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
Η αναμονή κρατάει ακόμα και την 1 ώρα - Μεγάλα προβλήματα μέσα και έξω από τα τούνελ - Λόγω των έργων, οι δύο λωρίδες γίνονται μία!
-
Οι Ρουμάνοι λένε πως τα φρούτα χάθηκαν κάπου στο... δρόμο! Περίπου 1.000.000 ευρώ οι οφειλές
-
Η νεολαία πήγε στα μπαράκια και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, έτρεξαν για... μαγειρίτσα
-
Μόλις ερμήνευσε τα τραγούδια: «Βαδίζεις άτακτα» και «Μ’ έχεις και με βασανίζεις», τα πανέρια «έπεσαν βροχή»



.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.