Πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας μετά την ολοκλήρωση της Γιορτής Αποκριάς που διοργάνωσε ο δήμος και την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από 34 χρόνια και δεν μπορούσε να λείψει κάποια αναφορά για την αναμφισβήτητη επιτυχία της.
Τα εύσημα ανήκουν δικαιωματικά στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, Κώστα Σαμανίδη, του οποίου η αφοσίωση στο στόχο και η προσπάθεια των τελευταίων μηνών, απέδωσαν καρπούς.
Τα συγχαρητήρια για την επιτυχημένη διοργάνωση εξέφρασε προσωπικά στον Κώστα Σαμανίδη ο Δήμαρχος Βέροιας, λέγοντας πως έφερε εις πέρας το εγχείρημα αυτό με τον καλύτερο τρόπο.
Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Σαμανίδης, είπε πως η γιορτή Αποκριάς δεν ήταν απλώς μια σειρά εκδηλώσεων αλλά μια πραγματικά μεγάλη πολιτιστική γιορτή για τον δήμο Βέροιας.
«Φώτισε την πόλη μας και πλημμύρισε με θετική διάθεση, όχι μόνο τους δημότες μας αλλά και πολλούς επικέπτες. Κάθε εκδήλωση, από τα παραδοσιακά δρώμενα και τις μουσικές παραστάσεις έως και τις δραστηριότητες για τα παιδιά, προσέφερε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ενώ η επιστοφή της παρέλασης μετά από 34 χρόνια, με εντυπωσιακές στολές, μουσική και χορό, ως το απόλυτο αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, δημιούργησε ενθουσιασμό και ανυπομονησία σε κατοίκους και επισκέπτες. Η τοπική κοινωνία ήταν πιο ενωμένη από ποτέ και ανυπομονούμε για την επόμενη χρονιά και τις μοναδικές στιγμές που όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε», δήλωσε ο κ. Σαμανίδης.
Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι εργασίες για την Γιορτή Αποκριάς 2026 ξεκίνησαν, με την αποκάλυψη μάλιστα πως ήδη υπάρχει και η πρώτη συμμετοχή άρματος, χωρίς να αναφέρει παραπάνω λεπτομέρειες.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Συναγερμός» σήμανε το πρωί της Κυριακής 15 Ιουνίου 2025 σε πολυκατοικία στην περιοχή του Άλσους Παπάγου στη Βέροια, όταν οι
-
«Κομμάτια» μια μηχανή και καραμπόλα πολλών οχημάτων - Διακόπηκε η κυκλοφορία
-
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Βέροιας μετά το σοκαριστικό τροχαίο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουνίου επάνω στην
-
«Μπλοκ» στο εκτεταμένο δίκτυο ψευδών δηλώσεων βοσκοτόπων, όπου κτηνοτρόφοι δήλωναν εκτάσεις σε μακρινές περιοχές, δημόσια
-
Αυτή τη στιγμή μαίνεται φωτιά στον δρόμο από περιφερειακό προς Μέση, λιγο πριν τη διασταύρωση για Μακροχώρι. Άμεσα έσπευσε η
-
Έφυγαν σήμερα από την ζωή τρεις συμπολίτες μας και οι κηδείες τους θα τελεστούν σε Βέροια και Πατρίδα.
-
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Βεροιώτης Ορέστης Τσαχουρίδης! Ο 14χρονος αθλητής του ΝΠΣ Βέροια κέντρισε εδώ και
-
Έρχεται ρύθμιση που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη, ο οποίος θα «ξεκολλήσει» τους πλειστηριασμούς και θα κάνει γρηγορότερη την
-
Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας Ένας νεκρός και 7 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του
-
Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, στις 8:00μμ - παρ. Κολοκοτρώνη 3 Με φροντίδα για το παιδί σε νέο, ανανεωμένο χώρο
Στον χώρο της εστίασης δουλεύει ο Σαμανιδης το συμφέρον του κοιτάει,όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι εάν έπρατταν τα μισά από τα καθήκοντά τους,η Βέροια θα ήταν μια καλύτερη πόλη, δυστυχώς η δημοτική αρχή τα έχει φορτώσει στον κόκκορα.
ΑπάντησηΔιαγραφή