Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγειρέψτε Μοσχάρι Βέροιας με χοντρά μακαρόνια

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, οι σεφ μαγείρεψαν ένα παραδοσιακό και γευστικό πιάτο: Μοσχάρι Βέροιας με χοντρά μακαρόνια. Το μοσχάρι Βέροιας, γνωστό για την ποιότητά του, σιγομαγειρεύτηκε με αρωματικά και πλούσια υλικά.

Για 4 άτομα, χρειάστηκαν:
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο,
  • 1.200 γρ. μοσχάρι Βέροιας (σπαλομίτα ή λαιμός), κομμένο σε μικρά κομμάτια,
  • 2 ξερά κρεμμύδια, 7 σκελίδες σκόρδο,
  • 1 κούπα μαυροδάφνη,
  • 4 ώριμες ντομάτες, τριμμένες, 1 κ.σ. πελτές ντομάτας,
  • 1/2 ξυλάκι κανέλας.
Το μοσχάρι σωταρίστηκε σε ελαιόλαδο, ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν τα κρεμμύδια, το σκόρδο, η μαυροδάφνη και οι ντομάτες. Ο πελτές και η κανέλα έδωσαν μοναδικό άρωμα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα μελωμένο και αρωματικό κοκκινιστό, το οποίο σερβιρίστηκε με χοντρά μακαρόνια, απογειώνοντας τη γεύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ