Για 4 άτομα, χρειάστηκαν:
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο,
- 1.200 γρ. μοσχάρι Βέροιας (σπαλομίτα ή λαιμός), κομμένο σε μικρά κομμάτια,
- 2 ξερά κρεμμύδια, 7 σκελίδες σκόρδο,
- 1 κούπα μαυροδάφνη,
- 4 ώριμες ντομάτες, τριμμένες, 1 κ.σ. πελτές ντομάτας,
- 1/2 ξυλάκι κανέλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.