Εβδομάδα με κλιματικές εναλλαγές χαρακτηρίζεται αυτή η εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα και στο Νομό μας. Από τις ζέστες των προηγούμενων ημερών, στην κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά:
Δευτέρα: Για σήμερα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Τρίτη: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Ημαθία. Χιονοπτώσεις θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, η οποία θα είναι της τάξης των 8 με 10 βαθμών Κελσίου και θα κυμαίνεται από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους από το βράδυ.
Τετάρτη: Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν κατά την διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση, και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Πέμπτη: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 1 - 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις ανώτερες τιμές και θα κυμαίνεται από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Παρασκευή: Αίθριος αναμένεται ο καιρός με ανέμους που θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 1-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.
Σαββατοκύριακο: Αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού το Σαββατοκύριακο. Δείτε αναλυτικά τον καιρό της εβδομάδας σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια στους πίνακες που ακολουθούν:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας
-
Καθημερινά, χιλιάδες οδηγοί περνούν από την συγκεκριμένη διασταύρωση. Δυστυχώς όμως, αρκετοί απ' αυτούς δεν γνωρίζουν ποιος
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Ανοίγει αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025 το μεγάλο μαγευτικό παγοδρόμιο που στήνεται φέτος στην πλατεία της Ελιάς.
-
Παρατεταμένα προβλήματα καταγράφονται σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Hμαθίας, καθώς η έντονη και συνεχής βροχόπτωση των
-
Από την Παλιά Εθνικής Αλεξάνδρειας - Βέροιας η κυκλοφορία Την Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης απέκλεισαν πριν από λίγο
-
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ζεστό κρασί και συναυλία με τον Χάρη Βαρθακούρη, άναψε το βράδυ της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου 2025 το
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Η δυνατή και συνεχόμενη βροχόπτωση που έπληξε το Ξηρολίβαδο άφησε έντονα σημάδια, ιδιαίτερα στο ανατολικό μέρος του χωριού, στο σημείο







Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.