Συνελήφθησαν προχθές (10 Μαρτίου 2025) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, δύο ημεδαποί άνδρες, για το αδίκημα της εκβίασης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 2 ημεδαπών, οι προαναφερόμενοι άνδρες τους απείλησαν για την σωματική τους ακεραιότητα και για την ασφάλεια της επιχείρησής τους και απαίτησαν χρήματα για τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών που δήθεν προκάλεσε ο ένας εξ αυτών, στο όχημα τους.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο ένας από τους 2 άνδρες, τη στιγμή που εξέρχονταν από την επιχείρηση και είχε παραλάβει το χρηματικό ποσό τον 500 ευρώ από τον παθόντα.
Στη κατοχή του βρέθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό και αποδόθηκε στον παθόντα. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο δεύτερος ημεδαπός άνδρας, ο οποίος και συνελήφθη. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Βουβός πόνος και αμέτρητα στεφάνια - Η Αλεξάνδρεια αποχαιρετάει τα παλικάρια της
-
Η Αλεξάνδρεια, η Ημαθία και ο ΠΑΟΚ πενθούν - Ο πόνος είναι βουβός, αλλά η μνήμη τους θα παραμείνει ζωντανή
-
Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου άνδρα τα μεσάνυχτα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου 2026 στη Βέροια, από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού
-
Κόρη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη
-
Σοκάρει το βίντεο από το φλεγόμενο διαμέρισμα Σοβαρό περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια
-
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2026 έκοψαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε
-
Ο Δήμος Βέροιας τίναξε στον αέρα την μπάνκα της Αποκριάς - Θα γίνει πανικός με μεγάλη παρέλαση με άρματα, πάνω από 2.000
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/01) στον κυκλικό κόμβο του Μακροχωρίου, προκαλώντας αναστάτωση σε
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2026 στον επαρχιακό δρόμο από το Μακροχωρίου με κατεύθυνση προς τη
-
Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Νικόλας της παλιάς γειτονιάς του κέντρου της Βέροιας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.