Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 11:30 μ.μ., στην οδό Γεωργίου Σαραντάρη, στην Κοζάνη.
Όπως αναφέρει το kozanilife.gr, IX αυτοκίνητο που κινούνταν στην συγκεκριμένη οδό, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός δρόμου, σχεδόν στο κενό, κοντά στην αερογέφυρα του πρώην ΟΣΕ.
Από την εκτροπή του οχήματος, προέκυψαν σοβαρές υλικές ζημιές στο ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ ο νεαρός οδηγός του οχήματος και οι επιβαίνοντες, δεν φαίνεται να φέρουν σοβαρό τραυματισμό.
Στο σημείο του ατυχήματος, βρέθηκε η Τροχαία Κοζάνης για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, βρέθηκε στο σημείο για τυχόν απεγκλωβισμό και την πλύση του οδοστρώματος.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Απίθανο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Βέροιας, προκαλώντας αναστάτωση σε
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία μόλις 41 ετών, η Δροσή Τζέκου, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η εκλιπούσα, με καταγωγή από
-
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Μακροχωρίτες μόλις τον αντίκρυσαν - Ήρθε για επαγγελματικούς λόγους
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Έκλεισε για 3 ώρες και το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα - Αποφασίζουν για επ' αόριστον κλείσιμο«Αναστέναξε» η γέφυρα του Λουδία - Χιλιόμετρα ουρά στην Παλαιά Εθνική Βέροιας - Θεσσαλονίκης
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Σφίγγουν περισσότερο τον κλοιό οι αγρότες, με μόνιμο αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων στα διόδια των Μαλγάρων, που αποφάσισαν από την
-
Ανακοινώθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπεγράφη από τον αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννη





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.