Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε η Toyota Πόδας τα 22 χρόνια παρουσίας της στη αγορά της Ημαθίας, κατακτώντας την πρωτιά τόσο στα επιβατικά όσο και στα φορτηγά, κάνοντας νέο ρεκόρ μεριδίου, τόσο στη λιανική όσο και στις συνολικές πωλήσεις. Συνολικά, 1 στα 3 αυτοκίνητα που πουλήθηκαν στην αγορά του Νομού Ημαθίας ήταν ΤΟΥΟΤΑ !!!
Πιο συγκεκριμένα στην λιανική επιβατικών πέτυχε μερίδιο 30,7% με τη δεύτερη σε ταξινομήσεις εταιρία να ακολουθεί με μερίδιο 19,5% και στο σύνολο των πωλήσεων των επιβατικών αυτοκινήτων 24,2% έναντι 19,3%.
Ενδεικτικά, πρώτα στις προτιμήσεις των αγοραστών νέων αυτοκινήτων λιανικής στην Ημαθία αναδείχθηκαν στις κατηγορίες Β και Β SUV το YARIS και το YARIS CROSS αντίστοιχα, ενώ στην κατηγορία C SUV το COROLLA CROSS και το C-HR κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους.
Ανάλογη ήταν και η επιτυχία της Toyota στο σύνολο της ελληνικής αγοράς καθώς πέτυχε το μερίδιο της τάξης του 17,4% με 25.623 ταξινομήσεις, κάνοντας ένα ιστορικό ρεκόρ στην ιστορία της εταιρείας στην Ελλάδα.
Διατήρησε έτσι την πρωτοκαθεδρία της στην ελληνική αγορά, πετυχαίνοντας εντυπωσιακή αύξηση +43% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά!
Πιο συγκεκριμένα, κατέκτησε την 1η θέση τόσο στην λιανική(23,3%), όσο και στο κανάλι των εταιρικών πωλήσεων(12,3%) και κατά συνέπεια στο σύνολο της αγοράς των επιβατικών αυτοκινήτων.
Σε συνέχεια όλων αυτών, η Toyota Πόδας φιλοδοξεί να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά, όλων των περιοχών που έχει παρουσία και τη νέα χρονιά, δεσμευόμενη να συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.
ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ
ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τ.2331075600, ΒΕΡΟΙΑ
https://podas.toyota.gr/
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας κατάγονται τρεις από τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη Ρουμανία, ενώ ταξίδευαν
-
Αυτό είναι το συγκλονιστικό video της σύγκρουσης - Πολύ σκληρές εικόνες
-
Όλη η πόλη στον δρόμο - «Ήταν πιτσιρίκια» Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, από όπου καταγόταν τρεις από
-
Κόρη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη
-
Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος στη Ρουμανία: «Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα, ήταν πολύ επικίνδυνο»Ένας οδηγός που απέφυγε τη σύγκρουση την τελευταία στιγμή, έδωσε τη δική του εικόνα για όσα συνέβησαν στον δρόμο πριν και μετά τη μοιραία
-
Συγκλονίζει μαρτυρία επιζώντα του τροχαίου δυστυχήματος στη Ρουμανία, που έχει σκορπίσει θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά και
-
Η κατασκευή νέων διοδίων στον κόμβο Νησελίου δημιουργεί έντονο προβληματισμό για τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχουν στις τοπικές
-
Επτά νεκροί, όλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ταξίδευαν για τη Γαλλία με τουριστικό van, είναι ο απολογισμός από το τραγικό δυστύχημα, μετά από
-
Προκάλεσε τροχαίο με τραυματισμό Ένας 89χρονος οδηγός εντοπίστηκε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα
-
25.000, κλειδιά αυτοκινήτων και θυρίδας η λεία τους - Και ανήλικος στη «δουλειά»




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.