http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

EUgoodfood: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ SWZ ΣΤΙΣ 08/01/2025

Η Ένωση Παραγωγών και Εργοδοτών Βιομηχανίας Κρέατος (UPEMI - Union of Producers and Employers of Meat Industry) – επικεφαλής της Ένωσης, και η Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγώγων Νομού Ημαθίας (ASIAC- Association of Imathia’s Agricultural Cooperatives) – μέλος της Ένωσης, ανακοινώνουν ότι στις 21 Φεβρουαρίου 2025 ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαγωνισμού για την ανάπτυξη και εφαρμογή μελέτης αξιολόγησης του τριετούς προγράμματος ενημέρωσης και προώθησης με τίτλο «EU Good Food - Good Life» ("EUgoodfood"), το οποίο αφορά νωπό, διατηρημένο με απλή ψύξη ή κατεψυγμένο βόειο και χοιρινό κρέας και προϊόντα διατροφής που προέρχονται από αυτά τα κρέατα, καθώς και κονσερβοποιημένα ροδάκινα και φρέσκο ακτινίδιο, με στόχο τις αγορές της Νότιας Κορέας και του Βιετνάμ.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας, ελήφθη μία προσφορά. Μετά από αξιολόγηση η Επιτροπή, απέρριψε την προσφορά της Korporacja Badawcza Pretendent Sp. zο.ο.

Υπό το πρίσμα της κατάστασης, ενημερώνουμε ότι η διαδικασία του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί εκ νέου.


"INFORMATION ABOUT THE COMPLETION OF THE TENDER PROCEDURE
SWZ DATED 08-01-2025

THE UNION OF MEAT INDUSTRY PRODUCERS AND EMPLOYERS (UPEMI) – consortium
leader and THE ASSOCIATION OF IMATHIA’S AGRICULTURAL COOPERATIVES
(ASIAC) – consortium member, inform that on February 21, 2025, the
tender procedure for the development of the concept and conducting the
evaluation study of a three-year information and promotion program for
fresh, chilled or frozen beef and pork, as well as food products made
from these products and canned peaches and fresh kiwi under the name "EU
Good food-good life" ("EUgoodfood") in the markets of South Korea and
Vietnam was completed.

As part of the procedure, one offer was received. After evaluation, the
committee rejected the offer from Korporacja Badawcza Pretendent Sp. z
o.o.

In light of the situation, we inform you that the tender procedure will be
re-announced".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ