Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι αγρότες του Συλλόγου «Πιερίων» Ημαθίας


Κάλεσμα σε γενική συνέλευση στα Παλατίτσια
Ο Αγροτικός Σύλλογος «Πιερίων» Ημαθίας καλεί όλους τους αγρότες της περιοχής να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 7:00μ.μ στα Παλατίτσια (στο καφενείο του «Μπίκα») με σκοπό την οργάνωση των κινητοποιήσεων.

11 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ.
    ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα χέρια ενός τεμπέλη τρως και αυτό θα σε τρώει μέσα σου γιατί έχεις κακία. Συμφωνώ ότι τζάμπα βγαίνουν στο δρόμο αλλά όχι επειδή τους τρώει η τεμπελιά,επειδή όλοι έχουν τέτοιο κακό μυαλό σαν το δικό σου. Και για να σου φύγει η κάψα,δε είμαι αγρότης .

      Διαγραφή
    2. Προς τον ανωνυμο 11:28. Εσενα θα σου αρεζε πχ οταν μετα απο 7 μηνες εργασιας να σου βαζουν την πρωτη δοση απο το ταμειο ανεργιας 509,75 μετα απο 6 μηνες αντι μετα απο 40 μερες? Ο αγροτης οταν παραδιδει ροδακινο στις βιομηχανιες δεν πληρωνεται κατευθιαν. Μετα απο μηνες πληρωνεται και αποζημιωνεται απο τις κακες καιρικες συνθηκες οπως χαλαζι χιονι, υπερβολικη βροχη που θα τυχουν. Δεν θα λες πολλα γιαυτους αν δεν ξερεις τον συγκεκριμενο τομεα. Και μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο. Την λεξη <> θα την εχω υποψιν στα ατομα που κρινουν χωρις να ξερουν. Πηγαινω Βεροια και Αλεξανδρεια.
      Θα περιμενω να μαθω και να ακουσω χωρις να μιλησω ποια ατομα θα πουν την λεξη αυτη για τους αγροτες. Να δω τι χαρακτηρες ειναι πως σκεφτονται και πως αντιδρανε.

      Διαγραφή
  2. Μας κουράσατε και σας βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάνε να δουλέψουν, κάποιος πρέπει να τους το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας έχουμε γραμμένους στα παπάκια μας και τα δύο τα κομματοσκυλα επάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγρότης είμαι αλλά ρε αλάνια δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε σε αυτήν την παρωδία πάλι....μετά το περσινό φιάσκο...πήγαν τόσα παιδιά από πολύ μακριά Αθήνα και κάποιοι αγροτοπατερες τα συμφώνησαν κάτω από το τραπέζι και το διέλυσαν..ε όχι να πάτε μόνοι σας...άσε που μας κοροϊδεύουν όλοι....και καλά μας κάνουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποτε τελειώνουν τα χωράφια αρχίζουν τα τσίπουρα στα μπλόκα. Να πάνε να κλείσουν τον δρόμο στο σπίτι του υπουργού και όχι τους δρόμους του λαού. Φτάνει με τα ξεφτιλίκια κάθε τρείς και λίγο. Δεν κατάλαβαν πως τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος και τους κράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η διοικητική βαση της ελβετιας ειναι το καποδιστριακο συστημα.
    αρα σε μια χωρα που θελησε να το δολοφονησει ο καθε μητσοτακης και ο καθε παπανδρεου ειναι πολυτελεια. η μονη λυση προκοπης ειναι η μεταναστευση αλλιως ζεις με οτι βγαινει (παρασιτεις) ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν κηνητοποιουνται άνοιξη η καλοκαίρι??????????????????????????????????????????????????????????
    Εκεί είναι η μαγκιά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ