Όπως αναφέρει το voria.gr, το όχημα που βρισκόταν εν κινήσει στο δρόμο για το χιονοδρομικό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τυλίχθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς, ο οδηγός απομακρύνθηκε εγκαίρως από αυτό χωρίς να τραυματιστεί, ωστόσο το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά στο σημείο μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος. Προανάκρινη διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας.
Δείτε φωτογραφίες από το inaoussa.gr:







Ο χειρότερος δρόμος προς Χιονοδρομικό....!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠραγματικά απότομες κλήσεις του οδοστρώματος και φυσικά ανεπαρκείς καθαρισμός. Ήμουν με πούλμαν με το ζόρι κατεβήκαμε ενώ αυτοί που έφυγαν λίγο μετά κόλλησαν στα χιόνια
ΑπάντησηΔιαγραφήη κακή συντήρηση του αερίου φταίει όπως κι άλλα αμάξια που καίγονται τελευταία. λίγη βενζίνη δεν βλάπτει γιατί στις χαμηλές θερμοκρασίες δεν δουλεύει το αέριο.
ΑπάντησηΔιαγραφή