Ειχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρσίας Νάουσας στήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2025, για τον απεγκλωβισμό εκδρομέων στα «3-5 Πηγάδια».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρία λεωφορεία που μετέφερεαν εκδρομείς που επέστρεφαν από το χιονοδρομικό της Νάουσας προς την Θεσσαλονίκη, λόγω της κακοκαιρίας «κόλλησαν» στο χιόνι και ακινητοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα να «εγκλωβιστούν» μέσα και οι επιβάτες τους εν μέω χιονιά που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όπως αναφέρει και το inaoussa.gr, οι Πυροσβέστες μεταφέρουν τους επιβαίνοντες, με οχήματα της Πυροσβεστικής, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας.




.jpg)
Το χειρότερο οδικο δικτυο προς Χιονοδρομικό.Υποβαθμισμενος δρομος και περιοχή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιαβαζουμε σε αλλο αρθρο για φωτια σε ιχ στον δρομο αυτο.... λεωφορεία εγκλωβισμενα,λακουβες,οικισμοι φαντασματα στην περιοχή.....Ουγκαντα
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπαγγελματίες ντεμεκ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα λεωφορεία είχαν αλυσίδες???? Επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα στους οδηγούς των λεωφορείων και των τουριστικών γραφείων που τα έστειλα???
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλυσίδες είχαν τα λεωφορεία εάν ναι γιατί δεν τοποθετήθηκαν για να κατέβουν με ασφάλεια στην πόλη? Εάν όχι έγινε έλεγχος από την ΤΡΟΧΑΊΑ? Επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα στους οδηγούς?
ΑπάντησηΔιαγραφήρε κόπριες που σχολιάζετε αν είχανε τα λεωφορεία αλυσίδες,τα λεωφορεία είχαν αλυσίδες αλλά τον δρόμο δεν το καθάρισε κανένας ούτε έπεσε και αλλατι
ΑπάντησηΔιαγραφή