Το PROMO Espresso & Spirits Bar σας περιμένει στη ζεστή του γωνία στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας, ανανεωμένο και έτοιμο να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας!
Ανοίγει τις πόρτες του από τις 11 το πρωί και σας υποδέχεται με εκλεκτό καφέ και απολαυστικά ροφήματα.
Η εκχύλιση του καφέ illy γίνεται από την vintage μηχανή, μοναδική στο είδος της που πρωτοκυκλοφόρησε το 1961.
Καθώς η μέρα προχωρά, η ατμόσφαιρα εξελίσσεται: δροσερά απεριτίφ και μια εξαιρετική επιλογή από ποιοτικά ποτά σας περιμένουν για να ολοκληρώσετε τη βραδιά σας με τον καλύτερο τρόπο.
Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που συνδυάζει το στυλ και τη ζεστασιά, το PROMO γίνεται ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ποιότητα και ξεχωριστή αισθητική. Ο χώρος, γεμάτος με θετική ενέργεια και εξαιρετική παρέα, είναι έτοιμος να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές.
Με μια κάβα που πλέον κοντεύει τις 1000 ετικέτες από τα πιο εκλεκτά spirits, το PROMO σας καλεί να εξερευνήσετε γεύσεις που θα σας εντυπωσιάσουν. Ενημερωμένο από τα κορυφαία bar shows και γευσιγνωσίες, το δυναμικό του PROMO δεν σταματά να εξελίσσεται, προσφέροντάς σας πάντα το καλύτερο.
Ελάτε να απολαύσετε την εμπειρία PROMO!
Καφές, ποτά, εξαιρετικές στιγμές – όλα σε ένα μέρος!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση αναζήτησης του ηλικιωμένου από τα Ριζώματα που αναζητούνταν το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Ο Βασίλης
-
Πόσο θα κοστίζει η διέλευση για ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγό και ένα λεωφορείο;
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών η Ειρήνη Χολέβα. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Αυγούστου και ώρα 12:00 μ.μ., στον Ιερό
-
«Έσπασαν» τα νεύρα των οδηγών - Aγανάκτηση και πολλά κορναρίσματα
-
Στις έρευνες Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και drone της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών
-
«Αν αυτοί οι άνδρες ήταν συνάδελφοί μου, θα ήμουν πολύ περήφανος»
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών η Βηθλεέμ (Βίλμα) Μαυροματίδου. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα
-
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 9 Αυγούστου 2026 στην Αλεξάνδρεια το
-
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σελίου, ενημερώνει τους κατοίκους σχετικά με την παρουσία πυροσβεστικών οχημάτων που κινήθηκαν νωρίτερα μέσα
-
Εξαιρετική και η ορχήστρα «Πεντάγραμμο» Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8











Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.