Οι Νέοι του Φίλιππου Βέροιας ηττήθηκαν με 65-84 από τον Εδεσσαϊκό, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μακροχωρίου, σε αγώνα για την 5η και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ο Εδεσσαϊκός μπήκε δυνατά στον αγώνα σημειώνοντας τριάντα έναν πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα και τσέκαρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου περιμένει το νικητή του άλλου ομίλου. Στον αντίποδα, η ομάδα μας, έδειξε αντίδραση μετά το σκορ του πρώτου δεκάλεπτο, ωστόσο δεν κατάφερε παρά να ισορροπήσει το παιχνίδι χωρίς όμως να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης.
Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Θωμαΐδης του Εδεσσαϊκού με είκοσι εννέα πόντους, με τον Χατζηχαρίση να ακολουθεί με δεκαέξι και τους Δούλαλα, Καλαϊτζή (Φίλιππος Βέροιας) και Πέτκο (Εδεσσαϊκός) με δεκατέσσερις.
Καταιγιστικός ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο ο Εδεσσαϊκός, ο οποίος κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ και προηγήθηκε στην ολοκλήρωσή του με 11-31.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Φίλιππος ισορρόπησε το παιχνίδι, με το σκορ του ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 31-50 υπέρ του φιλοξενούμενου.
Ανάλογη ήταν η εικόνα και του τρίτου δεκαλέπτου, με το γηπεδούχο να πετυχαίνει δεκατρείς πόντους και την ομάδα της Έδεσσας δεκαπέντε με τη διαφορά να παραμένει στις παρυφές των είκοσι (46-65).
Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το τέταρτο δεκάλεπτο, με τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση να κατακτούν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 65-84.
Διαιτητές: Χατζηκώστας Πολυμένης.
Δεκάλεπτα: 11-31, 31-50, 46-65, 65-84.
Νέοι ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Κουρουζίδης): Κακαλές 11 (1), Κεχαγιάς, Δούλαλας 14, Προκοπίδης 6, Μπεσίνας 3 (1), Χατζόγλου 3 (1), Σταυρακίδης 2, Καλαϊτζής 14 (3), Τσοπουρίδης 5 (1), Χωματάς 5 (1), Τασιόπουλος 2, Καραγιάννης.
Εδεσσαϊκός ΣΚ (Βάτσης): Πέτκος 14 (4), Τσαλαπάτας 8 (1), Σίπκας 6 (2), Χατζηχαρίσης 16 (2), Κληντσάρης 3, Κατσάρας 4, Πασχαλίδης 3, Παπαδόπουλος 2, Θωμαΐδης 29.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Βουβός πόνος και αμέτρητα στεφάνια - Η Αλεξάνδρεια αποχαιρετάει τα παλικάρια της
-
Η Αλεξάνδρεια, η Ημαθία και ο ΠΑΟΚ πενθούν - Ο πόνος είναι βουβός, αλλά η μνήμη τους θα παραμείνει ζωντανή
-
Επεισοδιακή σύλληψη 30χρονου άνδρα τα μεσάνυχτα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου 2026 στη Βέροια, από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού
-
Κόρη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη
-
Σοκάρει το βίντεο από το φλεγόμενο διαμέρισμα Σοβαρό περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια
-
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2026 έκοψαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε
-
Ο Δήμος Βέροιας τίναξε στον αέρα την μπάνκα της Αποκριάς - Θα γίνει πανικός με μεγάλη παρέλαση με άρματα, πάνω από 2.000
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2026 στον επαρχιακό δρόμο από το Μακροχωρίου με κατεύθυνση προς τη
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/01) στον κυκλικό κόμβο του Μακροχωρίου, προκαλώντας αναστάτωση σε
-
25.000, κλειδιά αυτοκινήτων και θυρίδας η λεία τους - Και ανήλικος στη «δουλειά»




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.