Την υπεράσπιση του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος στη Χαλκιδική, στις 19 Αυγούστου, αναλαμβάνει ο γνωστός δικηγόρος και ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.
Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια
Τον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου, κ. Αλέξη Κούγια, και τους συνεργάτες αυτού, επέλεξε ο ιδιοκτήτης του επίδικου Λούνα Παρκ, Κ.Ε., όπως αναλάβει, μαζί με τους δικηγόρους Θεσσαλονίκης, Ευρυσθένη Κοσκινά και Κωνσταντίνο Γραμματικό, για να βοηθήσει τις δικαστικές αρχές, ώστε να αποδοθεί πραγματική Δικαιοσύνη και να σταματήσει αυτή η κατακρεούργηση του τεκμηρίου αθωότητος του κ. Κ.Ε. από όλους όσους καθημερινά, εντελώς μεροληπτικά, παρουσιάζουν στα ΜΜΕ το τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή του ο αείμνηστος 19χρονος Γ.Κ.
Ο κ. κατηγορούμενος, ο οποίος είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, ανά πάσα στιγμή, είναι ηλικίας 58 ετών, έχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών -ενός αγοριού και ενός κοριτσιού-, ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε στην οιαδήποτε παράνομη πράξη και ασκούσε μέχρι την ημέρα του ατυχήματος, με εντελώς νόμιμο τρόπο, το επάγγελμά του επί 36 συνεχή χρόνια.
Στη συγκεκριμένη κωμόπολη της Χαλκιδικής, το συγκεκριμένο Λούνα Παρκ έχει ψυχαγωγήσει χιλιάδες ανήλικα παιδιά και χιλιάδες ενήλικους χρήστες των παιχνιδιών, επί 18 συνεχή έτη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σκύδρα από ένα απίστευτο περιστατικό που συνδυάζει πάθος, παρεξήγηση και τελικά μπλεξίματα με τον νόμο.
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα σημειώθηκε νωρίς σήμερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,
-
Ακυρώθηκε το ελαφρυντικό για το δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Παλαιόχωρα, αλλά και όλη την Ελλάδα
-
Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Μελιόπουλος Ανησυχία επικράτησε την Τετάρτη 29 Απριλίου στα Ριζώματα, μετά την
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Ένα ζευγάρι ηλικίας 58 και 60 ετών αντίστοιχα προκάλεσε έντονη αναστάτωση στη ΔΥΠΑ Βέροιας . Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το





Μπραβο, μπραβο…..Ακριβοδίκαιος!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάθε φορά που αναλαμβάνει ο Κούγιας μια υπόθεση σημαίνει ότι κι αυτή η υπόθεση θα έχει διεφθαρθεί όπως όλες και οι υπόλοιπες υποθέσεις. Όποιος σκοτώνει αθωώνεται. Αυτό είναι το Ελληνικό σύστημα δικαίου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτο κ μονο λεει πολλα......τι λερας ειναι κ ποσοι μεγαλοι ειναι μπλεγμενοι.Δε θα τους αφησει ομως ο πατερας ησυχος κ πολυ καλα θα κανει
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαλι αθωοι οι ενοχοι,λαγοι θα γινουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήτο θεμα ειναι οτι ολοι ελληνες κρυφα θα θελαν κουγια για δικηγορο.
ΑπάντησηΔιαγραφήοσο για την εκβαση της υποθεσης επειδη ξερουμε οτι θα παρει χρονο μεχρις το τελος θα μας πεισουν οτι ηταν η κακη στιγμη
Θα πέσουν πακέτα Το θέμα είναι ποιος θα αποδώσει δικαιοσύνη Ο πατέρας;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑληθεια τι παριστανει αυτος ο κυριος την αποκατασταση της αληθειας η την αποκατασταση της οικογενειακης του ευμαριας;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΘέλω να γράψω κάτι.....αλλά θα βρίσω..... και φυσικά θα κοπεί ως σχόλιο
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταλαβαίνει κανείς ότι η υπόθεση έχει και πολιτικές προεκτάσεις γιατί ο ιδιοκτήτης δεν λειτουργούσε μόνος του. Έτσι για το πολιτικό σύστημα της περιοχής ο Κούγιας είναι απαραίτητος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλεξη,την οικογενεια του παιδιου να στηριξεις οικιοθελος χωρις χρηματα,ετσι θα σε χειροκροτουσαν ολοι οι πατεραδες και μαναδες.
ΑπάντησηΔιαγραφή