Απαγόρευση κυκλοφορίας από την Τετάρτη σε Άλσος Παπάγου, Βικέλα και Τριλόφου
Από την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας ανακοινώνονται τα εξής: Δεδομένου του παρατεταμένου καύσωνα, και την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς όπου προβλέπεται για αύριο Τετάρτη 14-08-2024 ότι η κατηγορία κινδύνου θα είναι 3 (υψηλή) για την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Βέροιας, και κατόπιν α) της εισηγητικής αναφοράς της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ημαθίας β) τη σύμφωνη γνώμη του Δασαρχείου Βέροιας, ενεργοποιείται η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας ΑΔΑ: ΨΔ0Υ7ΛΛ-Χ01), και αφορά:
Μόνο το Άλσος Παπάγου, το Άλσος Βικέλα και Τριλόφου του Δήμου Βέροιας.
Έχει ισχύ από αύριο Τετάρτη 14-08-2024 και ώρα 07:00 π.μ. μέχρι νεωτέρας.
Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση προς στους συμπολίτες μας:
1. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα μπορούσε να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς.
2. Να παρακολουθούν τις πληροφορίες για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα και στους επίσημους λογαριασμούς του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Facebook και στο Twitter.
3. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, να ειδοποιούν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Τέλος, παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.
Συνεχίζονται οι περιπολίες όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και εθελοντικών οργανώσεων για την προστασία των Δασών.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Το πρώτο μυθιστόρημα του, με τίτλο «Οι λέξεις που δεν χόρτασα», παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου 2025 στη Βέροια
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας



.jpg)
Να κλείσει τελείως,να μην επιτρέψετε τίποτα να περάσει από εκεί μέσα,εσύ κύριε στο σχόλιο είσαι ηλίθιος, ρωτάς αν ο κόσμος εκεί κοιμάται τόσες μέρες, φοβούνται για φωτιά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε μια πλήρως οργανωμένη διοίκηση τα περιαστικά άλση θα έπρεπε να έχουν υποδομές και προετοιμασία ώστε σε τέτοιες συνθήκες θερμοκρασιών να αποτελούν σημεία προσέλευσης των δημοτών για ανακούφιση τους και ξεκούραση από την πίεση που δέχονται λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.Βεβαια η ανικανότητα της διοίκησης τους οδηγη στην εύκολη λύση των απαγορεύσεων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνοησίες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν είναι το άλσος του Αγίου Νικολάου, είναι ένα ξερό χωρίς υποδομές άλσος, αλλά γιατί δεν σεβόμαστε την απαγόρευση δεν έχω καταλάβει, μέσα είναι φούρνος, δεν έχει τρεχούμενα νερά ,δεν έχει πλατάνια, έχει πεύκα και άπνοια, ποιός ο λόγος να πας εκεί.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάνεις μεγάλο λάθος. Τα αστικά και περιαστικά άλση, υπάρχουν και φροντίζονται σε όλον τον κόσμο, σε όλον τον κόσμο, μα σε όλον τον κόσμο, για να έχουν μια εναλλακτική δροσιάς και φύσης, σε τέτοιες συνθήκες καύσωνα. Η Βέροια, έχει το ιδανικό. Τον Τριπόταμο. Εχει τον Αλιάκμονα. Βγάλε εσύ τα συμπεράσματά σου.
ΔιαγραφήΚρίμα που δεν έχει κλείσει το δάσος πηγαίνοντας για το νοσοκομείο, κανείς αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν υπάρχει η δασαρχείο, έχει πάρα πολύ ζέστη, επικίνδυνο για φωτιά, διάβασα ότι είναι κλειστό από το πρωί αλλά πεταμένα η κορδέλες.
ΑπάντησηΔιαγραφήλες και οταν εχει συναυλια και ειναι ανοικτα δεν μπορει να μπει φωτια;;;; χαχχαχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφή