Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Κολέτσα έβαλε ξανά «φωτιά» στο Instagram - «Ζαλίζει» με το μαγιό της

Η Χριστίνα Κολέτσα, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσιεύει στα κοινωνικά της δίκτυα.

Τον τελευταίο καιρό, η Βεροιώτισσα καλλονή έχει συνηθίσει με φωτογραφίες με μαγιό που αναδεικνύουν τη φυσική της ομορφιά και την αγάπη της για τη ζωή, και οι σημερινές της αναρτήσεις δεν αποτελούν εξαίρεση.

Στις νέες της φωτογραφίες, η Χριστίνα ποζάρει με ένα εντυπωσιακό λεοπάρ μπικίνι που αναδεικνύει τη γυμνασμένη της σιλουέτα και την αυτοπεποίθησή της.

Στην πρώτη φωτογραφία, η τραγουδίστρια μας χαμογελάει με φόντο ένα ξύλινο σπιτάκι, αποπνέοντας ζεστασιά και θετική ενέργεια. Το χαμόγελό της είναι αφοπλιστικό και δείχνει πόσο απολαμβάνει τη στιγμή.

Στη δεύτερη φωτογραφία, η Χριστίνα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η αυτοπεποίθηση και η αυτοαγάπη είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Με τη λεζάντα «Life is short, love yourself more! #🤎», στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους ακολούθους της να αγαπούν και να φροντίζουν τον εαυτό τους περισσότερο.


Η ανάρτηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές της, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά και να εκφράσουν την αγάπη τους για την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Η Χριστίνα Κολέτσα, με το μοναδικό της στυλ και την αυθεντικότητά της, συνεχίζει να εμπνέει και να κερδίζει τις καρδιές μας.

Πηγή

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ