Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 48χρονο σημειώθηκε χθες Παρασκευή 19 Ιουλίου, νωρίς το απόγευμα, στο 72ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου-Γερακινής.
Συγκεκριμένα, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 48χρονος συγκρούστηκε με ΙΧΕ όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας 32χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μοτοσικλετιστή. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών η Δόμνα Τσιμόγλου. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2025 και ώρα 5.2ο μ.μ. από
-
Την απομάκρυνση του drone που έχει τοποθετηθεί στο Σέλι για λόγους πυρασφάλειας του ορεινού όγκου ζητούν με επιστολή τους προς το
-
Είναι μύθος ή όχι που λέμε συνέχεια ότι είμαστε 60.000 - Τι λένε τα επίσημα στοιχεία;
-
Βουτιές σε κρυστάλλινα νερά και διασκέδαση σε υπέροχα καφέ, μπαρ και εστιατόρια
-
Περιπολικό της Τουρκικής αστυνομίας τον μετέφερε στην ελληνική πλευρά των συνόρων - Δηλώθηκε ως ανεπιθύμητος!
-
Τροχαία ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Αυγούστου στην Εθνική Οδό στα όρια των νομών Θεσσαλονίκης - Ημαθίας - Πέλλας.
-
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Γαρέφι Αλμωπίας η είδηση του θανάτου του Χαράλαμπου Τουρλάκη. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την
-
Επικεφαλής των μέτρων ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Καλογερόπουλος
-
Δυστυχώς όμως, για εκείνην, ο νέος έρωτας αποδείχθηκε απατεώνας και της έφαγε όλα τα λεφτά
-
Χρόνια πολλά σε όλους! Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα, το «Πάσχα του καλοκαιριού»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.