Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ικανοποίηση και ενθουσιασμός για το διήμερο ποντιακό γλέντι της Εύξεινου Λέσχης

Για άλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι θερινές εκδηλώσεις της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας με εκατοντάδες κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά και τις δύο ημέρες τον προαύλιο χώρο του σχολείου στο Κομνήνιο Βεροίας. Οι διήμερες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6 Ιουλίου 2024.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Βοργιατζίδου Ραφαηλία, ενώ χαιρέτησε τους  παρευρισκόμενους εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπος,  ευχαριστώντας τα μέλη και τους παρευρισκόμενους φίλους για την παρουσία τους, τονίζοντας την ανάγκη για ομοψυχία και ενότητα.

Η πρώτη βραδιά ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης που έδωσαν και πάλι το βροντερό «παρών». Η διαδοχική εμφάνιση των τμημάτων αρχαρίων, παιδικού και εφηβικού εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους θεατές. Οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πλημμύρισαν το χώρο της εκδήλωσης με κέφι, ζωντάνια και ενθουσιασμό.

Τη δεύτερη ημέρα η βραδιά ξεκίνησε με το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Δάφνης  Γιαννιτσών που χειροκροτήθηκε για τους πανέμορφους σκοπούς και χορούς που επέλεξαν να παρουσιάσουν και στη συνέχεια το τμήμα παραστάσεων της λέσχης παρουσίασε ένα όμορφο θεατρικό-χορευτικό και ακολούθησαν χοροί του πόντου, ενώ το φινάλε ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό με την απόδοση από το ανδρικό τμήμα του Πυρρίχιου χορού(Σέρα).

Οι χοροδιδάσκαλοι Ιντζεβίδης Βαγγέλης και Βοργιατζίδου Ραφαηλία μαζί με τους συνεργάτες τους έδειξαν για άλλη μια φορά ότι η συνεργασία και η σύμπνοια αποδίδει ζηλευτά αποτελέσματα.  

Οι βραδιές συνεχίστηκαν με πλούσιο παραδοσιακό ποντιακό πρόγραμμα, με τους Κούλη Τριανταφυλλίδη στο τραγούδι και την ορχήστρα του (ROSE BAND), τον Γιάννη Μιχαηλίδη στο τραγούδι, τον Σωκράτη Μουρατίδη στη λύρα και τον Άκη Στολτίδη στο νταούλι την πρώτη ημέρα και τους Στάθη Νικολαΐδη και Στάθη Πορφυρίδη στο τραγούδι, τον Γιώργο Ατματζίδη στη λύρα, τον Κώστα Ζώη και τον Ανδρέα Νικηφορίδη στο νταούλι, τον Γιώργο Φουντουκίδη στα πλήκτρα και τον Θανάση Σιαδήμα στο κλαρίνο την δεύτερη ημέρα.

«Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των τμημάτων, τον χοροδιδάσκαλο κ. Ιντζεβίδη Βαγγέλη και τη χοροδιδάσκαλο Βοργιατζίδου Ραφαηλία, τους υπεύθυνους των τμημάτων κ. Κουρούκα Ζωή και Κιατικίδου Ελπίδα, τους εφόρους τμημάτων και εκδηλώσεων Γιάννη Κοτίδη και Στεργιάδη Τριαντάφυλλο αντίστοιχα, τα παιδιά της λέσχης Στεφανίδη Βασίλη και Παπαδοπούλου Ελένη που έπαιξαν λύρα και Καπουρτίδη Κωνσταντίνο που έπαιξε λύρα και αγγείο, τον Στολτίδη Άκη και Παπαδοπούλου Ξένια που έπαιξαν νταούλι, το Θεοδωρίδη Σπύρο και Κουβρακίδη Αντώνη που τραγούδησαν για τα χορευτικά τμήματα και την υπεύθυνη ιματιοθήκης κ. Τογκουσίδου Ευαγγελία και Μιχαηλίδου Λένα και ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών που είναι πάντα αρωγοί στην προσπάθεια της Λέσχης για την διάσωση και διάδοση της παράδοσης και του πολιτισμού μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους κατοίκους του Κομνηνίου για τη συνεργασία, τους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαίτερα το συν διοργανωτή δήμο Βέροιας, την ΚΕΠΑ δήμου Βέροιας, καθώς και τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα του Νομού για την προβολή της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. της Λέσχης επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη της Λέσχης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, χόρεψαν και διασκέδασαν, διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες», αναφέρει η Εύξεινος Λέσχη στις ευχαριστίες της.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ημαθίας Κοτίδης Βασίλειος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Τζήμα-Τόπη Συρμούλα, ο συνταγματάρχης Νίκος Παπαδόπουλος εκπρόσωπος του διοικητού της Ιης Μεραρχίας Πεζικού, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας-περιβάλλοντος κ. Παπαδόπουλος Βασίλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ασλανίδης Λάζαρος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Διαμάντης  Στέργιος, ο δημοτικός σύμβουλος Σουμελίδης Μιχάλης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. κ. Καγκελίδης Αντώνης, το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Ζευγαρόπουλος  Λάζαρος, ο πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Κουμπουλίδης Λάζαρος, ο πρόεδρος του ΔΔ Τριποτάμου κ. Τσανασίδης Χρήστος, καθώς και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων: ΠΣ Κομνηνίου, Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», ΠΣ Ραχιάς, ΠΣ Αυγής Κοζάνης. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά και αριθμοί που κερδίζουν  είναι:

1ος λαχνός: ένα ποδήλατο προσφορά της λέσχης κερδίζει ο αριθμός 369.

2ος λαχνός: εκατό ευρώ μετρητά προσφορά της λέσχης κερδίζει ο αριθμός 639.

3ος λαχνός: ένα κυβικό μέτρο καυσόξυλα προσφορά της εταιρείας «Τσίμπουλας  Κ.» και ένα βιβλίο  προσφορά της λέσχης κερδίζει ο αριθμός 1203.

4ος λαχνός: ένα κυβικό μέτρο καυσόξυλα προσφορά της εταιρείας «Τσίμπουλας  Κ.» κερδίζει ο αριθμός 812.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ