Τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας, Αντιπύραρχος κ. Νικόλαος Φουρλίγκας.
Στη συνάντηση τονίστηκε η αρμονική συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τόσο για τη πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση συμβάντων που λόγω και της κλιματικής αλλαγής επιβάλλουν την συνεχή επαγρύπνηση αλλά και την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων με μέσα και ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και την παραμονή της υπηρεσίας στην έδρα του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης, διαβεβαίωσε τη συνέχιση της στήριξης του Δήμου, στο έργο της Πυροσβεστικής σε θέματα πυροπροστασίας, Πολιτικής Προστασίας, αλλά και γενικότερα για το θέμα ύπαρξης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην έδρα του Δήμου Αλεξάνδρειας, με στόχο την προστασία των πολιτών.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 69 ετών η Ολυμπία Βύζα. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Τετάρτη 15 Απριλίου 2026 και ώρα 17:00, από
-
Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού που έφυγε από τη ζωή με διαφορά δύο ημερών, με την κηδεία τους να τελείται σήμερα στην
-
Ο Γιώργος Ουζουνίδης από το Άνω Ζερβοχώρι Ημαθίας δηλώνει ότι η φύτευση φεϊζόα αποδείχτηκε εξαιρετικά αποδοτική καλλιέργεια.
-
«Εγώ είμαι μια φτωχιά γυναίκα με προβλήματα υγείας - Με μπλέξανε - Θα υπογράψεις τα χαρτιά και θα σε κάνουμε
-
Το χαμηλό αρχικό κόστος λειτουργεί ως «δόλωμα» και μετά «πέφτουν βροχή» τα πενηντάευρα
-
Σε μια κρίσιμη καμπή βρίσκεται το καθεστώς απασχόλησης στον πρωτογενή τομέα, καθώς το παραδοσιακό εργόσημο φαίνεται να
-
Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία οδό, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Aπριλίου, στο ρεύμα από Κοζάνη προς Βέροια. Σύμφωνα
-
Η αναμονή κρατάει ακόμα και την 1 ώρα - Μεγάλα προβλήματα μέσα και έξω από τα τούνελ - Λόγω των έργων, οι δύο λωρίδες γίνονται μία!
-
Με αφορμή τη σημερινή γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής, μια παλιά φωτογραφία έρχεται να ανασύρει μνήμες από μια άλλη εποχή, τότε που το
-
Τεράστια ήταν η ταλαιπωρία των οδηγών χθες (13/4) κατά την επιστροφή τους από τις πασχαλινές διακοπές, καθώς στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.