Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Ημαθία: Πνίγηκε 35χρονος σε αρδευτικό κανάλι στον Διαβατό


Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2024 στην Ημαθία, όταν άνδρας έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο 35χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία και διέμενε στον Διαβατό, εργαζόταν σε χωράφι στην περιοχή όταν πήγε στο αρδευτικό κανάλι λίγα μέτρα μακριά από το χωράφι προκειμένου να πλυθεί και να δροσιστεί, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν.

Λίγο αργότερα, οι εργάτες άκουσαν τις φωνές του και έτρεξαν να δούνε τι συμβαίνει, όταν φτάνοντας στο κανάλι, βρήκαν τα ρούχα του έξω από το νερό και αυτόν άφαντο. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και κινητοποιήθηκε το Α.Τ. Βέροιας, το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας και ομάδα δυτών 2ης ΕΜΑΚ με διαδωστική λάμβο που «χτένισαν» το κανάλι για την ανεύρεση του 35χρονου.

Δυστυχώς, οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν και ο 35χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο κανάλι, ανασύρθηκε από την ΕΜΑΚ στις 15:50 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τους συγγενείς του άνδρα.

6 σχόλια:

  1. Κρίμα με αυτήν την ζέστη λιωσαμε και σκάσαμε, αυτοί στα χωράφια άνθρωποι είναι, αφεντικά λίγη τσίπα δεν έχετε,ημαρτον πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε;; Είσαι με τα καλά σου;; Και για αυτό τα αφεντικά; Ξέρεις πόσες φορές τους προτείναμε να μη πάνε απόγευμα για δουλειά με υψηλές θερμοκρασίες και αρνήθηκαν;;; Έχεις δει πολλούς εργάτες στα αρδευτικά κανάλια για μπάνιο; Μια απερισκεψία ήταν που δυστυχώς του κόστισε τη ζωή. Εμείς τα αφεντικά νομίζεις είμαστε στη δροσιά η ρίχνουμε βεντούζες ντάλα μεσημέρι; Που θα πεις και ημαρτον!!! Ασχετε.. οι πατεράδες και οι παππούδες μας έφυγαν από το σπίτι κ επέστρεφαν με γένια από το χωράφι.. πρωί - μεσημέρι - νύχτα και πάλι απο την αρχή.. τότε δεν είχε ζεστή;

      Διαγραφή
    2. Αντιλήφθηκες τι εγινε ?τι σχέση έχουν τα αφεντικά και η τσίπα,ημαρτον πια με τους ανεγκεφαλους.

      Διαγραφή
    3. Ο τεμπελης μαλλον επιδοματα ονειρευται και ας ρημαξουν τα χωραφια και προσπαθει να καπηλευτει ενα τραγικο γεγονος

      Διαγραφή
    4. Και αυτοί για να γίνουν αφεντικά λιωσανε και σκασανε. Δεν έγιναν με την ξαπλα και και τον ίσκιο.

      Διαγραφή
  2. Κριμα το παιδί.... ας μείνουμε στο γεγονός γιατί βλέπω όλοι αφεντικά ειστε.... σε αυτή την περίπτωση φταίει η κακία ώρα
    .. αλλά πολλά χρόνια έβλεπα το καλοκαίρι αυτοί οι άνθρωποι να δουλεύουν στα χωράφια στους 35... 38 βαθμούς... κ οι άλλοι στα τσιπουραδικα να περιμένουν να τελειώσουν τη δουλειά για να πάνε να τους πάρουν . Κ αργότερα τον χειμώνα οι άνθρωποι που έλιωναν από την ζεστη για να βγάλουν μεροκάματο τους έψαχναν για να πάρουν τα λεφτα που υδρωσαν για να βγάλουν... μόνο που αυτά είχαν γίνει τσιπουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ