Στο πολύ σημαντικό Συνέδριο με τίτλο «Κλιματική Αλλαγή, Περιβαλλοντικές Προκλήσεις και Κυκλική Οικονομία», συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γρηγόρης Σαμαράς.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Έκθεσης «Attica Green», στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου και είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν σημαντικά στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της αυτοδιοίκησης αλλά και φορέων που ασχολούνται με το περιβάλλον και την οικονομία, με κεντρικούς ομιλητές την Υπουργό Εσωτερικών κα Νίκη Κεραμέως και τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Κικίλια.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση αναζήτησης του ηλικιωμένου από τα Ριζώματα που αναζητούνταν το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Ο Βασίλης
-
Πόσο θα κοστίζει η διέλευση για ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγό και ένα λεωφορείο;
-
Θλίψη σκόρπισε στην Ημαθία η είδηση του θανάτου του Παντελή Ζωγράφου, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών ήταν γνωστός δημοσιογράφος
-
«Έσπασαν» τα νεύρα των οδηγών - Aγανάκτηση και πολλά κορναρίσματα
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών η Βηθλεέμ (Βίλμα) Μαυροματίδου. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα
-
Στις έρευνες Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και drone της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών
-
Γεύματα κάτω από ροδακινιές και τρίλιζα με φρούτα Κάτω από τη σκιά των φορτωμένων με καρπούς δέντρων και με τον καυτό
-
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 χρονών η Ελευθερία Βύζα. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026 και ώρα 10.30 π.μ.
-
Η νεολαία της Μακεδονίας βγαίνει για νυχτερινή διασκέδαση στον Πλαταμώνα, έναν προορισμό που έχει κερδίσει τη φήμη ως η...
-
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε δήλωσή του για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ανέφερε τα εξής:




.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.