Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 αρχίζει τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας. Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό κάθε ηλικίας με τμήματα ενηλίκων και παιδιών.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25 Ιουνίου στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητήριου (οδός Βεροίας, δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας).
Συγκεκριμένα:
α) Τρίτη 25 Ιουνίου & Τετάρτη 26 Ιουνίου οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τις ώρες από 08.00 έως 14.00.
β) Από Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του κολυμβητηρίου, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τις ώρες από 08.00 έως 20.00.
Για τα παιδικά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης από τη Δημοτική Ενότητα Μελίκης θα υπάρχουν λεωφορεία για την μετακίνηση των συμμετεχόντων.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αριθμός των θέσεων του κάθε λεωφορείου είναι συγκεκριμένος (50 θέσεις), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής του κάθε παιδιού.
Στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι εφόσον έχουν κάρτα μέλους και έχουν προσκομίσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο ή παθολόγο ή παιδίατρο (αν πρόκειται για παιδί) στην οποία πιστοποιείται η υγεία, η ικανότητα για άθληση καθώς και ότι δεν υφίσταται κάποιο δερματολογικό νόσημα.
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 23330-25390.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2026 στο κέντρο της Βέροιας, όταν ένα αυτοκίνητου ξέφυγε της πορείας του στην
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Ξεσπά ο πατέρας της 24χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Βέροια: «Πήγε σε πιο βαρύ κώμα, ζητάω δικαιοσύνη»
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από
-
Ερώτηση σχετικά με την παρουσία μελών των Μαρτύρων του Ιεχωβά έξω από σχολικές μονάδες στη Βέροια έθεσε ο Κώστας Παλουκίδης, ζητώντας
-
Ισχυρός σεισμός εντάσεως 4,9 Ρίχτερ «ταρακούνησε» το Άγιο Όρος λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαρτίου 2026. Σύμφωνα με τα
-
Η επιτυχία αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και τιμά την ΕΛ.ΑΣ. - Είναι αποτέλεσμα επίμονης δουλειάς και εμπειρίας




μέχρι και ο Γιδάς έφτιαξε δημοτικό κολυμβητήριο...να τα βλέπουν οι Βεροιείς και να προβληματιστούν
ΑπάντησηΔιαγραφή