Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το πρωί της Μ. Πέμπτης το κέντρο της Βέροιας

«Τίγκαρε» ακόμα και το πάρκινγκ
Το αδιαχώρητο επικράτησε την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024 στο κέντρο της Βέροιας. Από νωρίς το πρωί, χιλιάδες συμπολίτες μας βγήκαν βόλτα και πραγματοποίησαν τα τελευταία ψώνια τους ενόψει του Πάσχα.


Η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, τόσο από τα αυτοκίνητα των καταναλωτών που κατέβηκαν στο κέντρο για τις αγορές τους όσο και από τα επαγγελματικά αυτοκίνητα που ξεφόρτωναν εμπορεύματα στα καταστήματα του κέντρου. Ενδεικτικό της αυξημένης κίνησης και το γεγονός ότι περίπου στις 12 το μεσημέρι, το πάρκινγκ στο Δημαρχείο ήταν πλήρες.


Πλήθος κόσμου και μέσα στον πεζόδρομο της αγοράς, σε Βενιζέλου, Κεντρικής, Μητροπόλεως και τους γύρω δρόμους, με τους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια για τα βαφτιστήρια τους, ενώ πολύ κόσμο είχαν και τα κρεοπωλεία και super market, με όσους δεν ήθελαν να περιμένουν την τελευταία στιγμή, Μ. Σάββατο να ψωνίσουν για το πασχαλινό τους τραπέζι.


Φυσικά, ένα μεγάλο «κομμάτι» πήραν και τα καφέ και τα μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Βέροιας, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που κατέβηκαν για βόλτα ή έκαναν στάση από τα ψώνια να απολαύσουν καφέ ή φαγητό με τον καιρό να τους κάνει τελικά το χατίρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ