Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θλίψη στους Συνοριοφύλακες για το θάνατο του Χαρέλα: «Θα συνεχίσουμε τους αγώνες στη μνήμη του»

«Θα σταθούμε στην οικογένειά του, στα παιδιά του και στην γυναίκα του»

Θλίψη στις στάξεις των συνοριοφυλάκων προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Χαρέλα, σε ηλικία 51 ετών στη Βέροια. Για τον ίδιο, μίλησε ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου, κάνοντας λόγο για μία πολύ δύσκολη ημέρα, καθώς ήταν καθοδόν για την κηδεία του.

«Πέρα από μέντορας ο Παναγιώτης ήταν και φίλος. Όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όλους τους συναδέλφους. Πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή. Προσωπικά δεν θα τον ξεχάσω» ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN, μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του, και πρόσθεσε:

«Έχουμε δώσει πολλούς αγώνες και θα συνεχίσουμε για την μνήμη του να δίνουμε τους δικούς μας αγώνες. Πρέπει εμείς που μένουμε πίσω να συνεχίσουμε. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρουμε για τον Παναγιώτη μας. Είμαι συγκλονισμένος. Θα σταθούμε στην οικογένειά του, στα παιδιά του και στην γυναίκα του».

Δείτε το video:

2 σχόλια:

  1. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το ήθος και την αξία του Παναγιώτη. Όσοι τον γνώρισαν καταλαβαίνουν τι θέλω να πω. Πραγματικά αναντικατάστατος και ανεπανάληπτος. Ήταν τιμή μας που τον γνωρίσαμε , συνεργαστήκαμε και τον κάναμε μέλος της οικογένειας μας. Τέτοιοι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται και σίγουρα όλοι εμείς δεν θα ξεχάσουμε τον Παναγιώτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο συλλυπητήρια στην οικογένεια του,κάνουν μεγάλο αγώνα, κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ